Sebestyén Balázs nagy fenekű alacsony nőnek nevezte Szabó Zsófit a Nyerő Párosban

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Szabó Gábor/Origo -
kritika Nyerő páros testkép Szabó Zsófi fenék test Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fenekű, alacsony szőke nőnek titulálta Sebestyén Balázs műsorvezető a Nyerő páros című műsorban Szabó Zsófit. Mindenki megdöbbent. 

A Nyerő Páros című műsor keddi adásában Szabó Zsófi volt a megleptés vendég annál a feladatnál, melyben azt tesztelték, a párosok mennyire ismerik egymást.

Sánta Lacinak kellett megtippelnie, hogy kedvese, Juliska mit utál a legjobban. A válaszból kiderült, hogy Juliskát az újszülött kismacskák borítják ki leginkább. A válaszlehetőségek között volt még a "alacsony nagyfenekű szőke nők" meghatározás is, ám nem ez volt a helyes válasz.

A válaszadás után Szabó Zsófinak Sebestyén Balázs végül ezt mondta: "Hallod, Zsófi. Akkor téged kedvelnek" - utalva ezzel arra, hogy ő is egy alacsony, nagy fenekű szőke nő.

Zsófi csak ennyit válaszolt: "Már vártam, nem tudom, miért jöttem el ide"

Szabó Zsófit alacsony, nagy fenekű szőke nőnek titulálta Sebestyén Balázs Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Szabó Gábor/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.