Újra visszatér a képernyőre Molnár Andi

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Molnár Andi műsorvezető visszatérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel újra képernyőre kerül Molnár Andi: a csinos műsorvezető tovább folytatja műsorát.

Ősztől újra láthatják a tévénézők Molnár Andit, a csinos műsorvezetőnek ugyanis a nyári szünet után újraindul Édesítő című műsora az RTL Klubon. Kiderült, nyáron volt ideje egy kicsit lazítani a családjával, de már nagyon várta, hogy újra dolgozhasson.

Eleinte kicsit nehezen rázódtam vissza, a korai kelés nem ment könnyen, de már nagyon hiányzott a munka, a stáb és a forgatás" – mesélte a Blikknek.

Molnár Andi szeptembertől újra látható lesz Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Molnár Andi elárulta, az első adás felvétele korántsem nem ment zökkenőmentesen.

Az első adásban Ganxsta Zolee lesz a vendégünk, akit egy speciális autós, úgynevezett hot rod túrára vittünk el. Zolee-val azonban semmi sem úgy történt, ahogy elterveztük. Ő egy nagyon laza pasi, aki nem szereti, ha korlátok közé van szorítva. Így rögtön az elején leszögezte, hogy nem vesz fel bukósisakot, elmondása szerint ő különálló állam, külön törvényekkel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.