Amber Rose nagyon közeli videón mutatta meg fenekét

videó Amber Rose fenék popó test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai modell, Amber Rose osztott már meg magáról néhány merész képet, ám most egy videóval rukkolt elő, amelyen igazán közelről láthatják a fenekét rajongói.

Meghökkentő videót töltött fel Instagram-oldalára Amber Rose 34 éves modell. Gyakran mutatja meg testét 18 milliós követőtábora számára, ám most egy videóval rukkolt elő, amelyen extrém közelségből vehetik szemügyre fenekét.

Nem elégedett meg azzal, hogy farmernadrágban tekergeti csípőjét, kezével még meg is markolja popsiját, hogy így is megmutassa, milyen formás idomokkal rendelkezik.

Yo Daddy is so good to me Jeans by @fashionnova

Amber Rose (@amberrose) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, Sarka Kata nevet változtatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ugy-tunik-sarka-kata-nevet-valtoztatott.htmlA szeptemberi budapesti félmaraton nevezési listájából arra lehet következtetni, hogy Sarka Kata Bessenyei Kata néven regisztrált a megmérettetésre. Vajon férjhez ment vagy csak egy véletlen egybeesésről van szó? TV + SztárokOrigoTóth Andi melleiért megőrülnek a pasik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-toth-andi-melleiert-megorulnek-a-pasik.htmlTóth Andi ismét egy merész fotót mutatott magáról: formás idomait egy aprócska felső takarja. TV + SztárokOrigoZimány Linda lábai közé vette a boxzsákot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zimany-linda-labai-koze-vette-a-boxzsakot.htmlA sok edzés után jöhet a szórakozás: Zimány Linda boxzsákkal a lábai között mosolyog. TV + Sztárok--Gérard Depardieu-t nemi erőszakkal vádolja egy fiatal színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-gerard-depardieu-t-nemi-eroszakkal-vadolja-egy-fiatal-szineszno.htmlBírósági források szerint nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő Gérard Depardieu-t. A színész tagad. TV + Sztárok--Zsidró Tamás esett ki a MasterChef VIP negyedik adásából: Szabó Dóra megsiratta játékos társát - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-zsidro-tamas-esett-ki-a-master-chef-vip-negyedik-adasabol.htmlA MasterChef VIP negyedik adásának végén Zsidró Tamás bizonyult a leggyengébbnek, neki kellett elhagynia a gasztroversenyt.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra nem szereti magát visszanézni: folyton talál hibát a munkájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ordog-nora-nem-szereti-magat-visszanezni-folyton-talal-hibat-a-munkajaban.htmlÖrdög Nóra az ország egyik legszebb és legtehetségesebb műsorvezetőnője. Az RTL Klub után a TV2 is rá bízza a legnagyobb produkciók háziasszonyi szerepét. Ezúttal a Master Chef VIP-ban bizonyítja tehetségét, ahol sztárok mérik össze főzőtudásukat. Bár Nóri 17 éve a szakmában van, egy valamit nem tud megszokni: nem szereti visszanézni saját magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.