Gérard Depardieu-t nemi erőszakkal vádolja egy fiatal színésznő

"Forrás: AFP/Valery Hache " -
nemi erőszak metoo Gérard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bírósági források szerint nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő Gérard Depardieu-t. A színész tagad. 

A BBC bírósági forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Gérard Depardieu-t nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy fiatal színésznő. A 22 éves francia nő hétfőn tett bejelentést a bántalmazásról a rendőrségen. Az állítólagos erőszak ebben a hónapban történt a színész francia rezidenciáinak egyikén. A hírek szerint Gérard Depardieu és a vádló ismerték egymást a bűncselekmény elkövetése előtt is.

Nemi erőszakkal vádolják a francia színészt "Forrás: AFP/Valery Hache "

A színész ügyvédje, Temime Hervé azt nyilatkozta, meg van győződve arról, hogy a nyomozás végére kiderül, hogy ügyfele nem követett el semmit. A színészt megrázták a vádak, a 22 éves színésznőt pedig tönkrement az állítólagos erőszak után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.