Sarka Kata esküvő névváltoztatás Rogán Cecília félmaraton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeptemberi budapesti félmaraton nevezési listájából arra lehet következtetni, hogy Sarka Kata Bessenyei Kata néven regisztrált a megmérettetésre. Vajon férjhez ment vagy csak egy véletlen egybeesésről van szó?

Úgy tűnik, Sarka Kata nevet változtatott, legalábbis erre lehet következtetni abból a dokumentumból, amit a 444 szúrt ki. Az árulkodó bizonyítékot ITT nézheted meg. A portál azt írja, a szeptemberi félmaratonra Rogán-Gaál Cecília csapatban egy Bessenyei Kata nevű hölggyel együtt nevezett.

Mint köztudott, Kata és Cili nagyon jó barátságot ápolnak egymással és gyakran szoktak együtt futni, így joggal a feltételezés: Sarka Kata regisztrált új néven.

A névváltoztatásból sejteni lehet, hogy a sztáranyuka titokban férjhez ment párjához, a hírt azonban egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.