Vasvári Vivien megmagyarázta, miért nevezte kövérnek Palvin Barbarát

Forrás: Viasat3 -
kövér alak Palvin Barbara Nyerő páros Vasvári Vivien Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros című műsorban kövérnek nevezte Palvin Barbara modellt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Ezután közösségi oldalán tett közzé egy posztot, melyben megmagyarázta a történteket. 

Kövér nőnek nevezte Palvin Barbara magyar modellt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplője a Nyerő Páros csütörtöki adásában. A szintén a műsorban szereplő Dobó Ági párja a hírességek közül a modellt jelölte a legszebb nőnek.

A luxusfeleség megjegyzésén rengetegen felháborodtak, ezután magyarázkodni kezdett közösségi oldalán.

"Ez az én véleményem, a saját magam nevében beszéltem, és védeni fogom Ágit, mert egy gyönyörű 2 gyermekes anyuka, aki ráadásul egy vékony csinos nő" - írta posztjában Vasvári Vivien.

"Azt hozzátenném, hogy nem azt mondtam, hogy nem szép vagy nem sikeres, hanem alkatra sehol sincs Ágihoz képest, de szerintem a fotók mindent elárulnak, és nem az agyonretusált vékonyított képekről beszélek" - folytatta a luxusfeleség.

Vasvári Vivien bejegyzésében magyarázta meg a történteket Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.