Zsidró Tamás esett ki a MasterChef VIP negyedik adásából: Szabó Dóra megsiratta játékos társát - videó

Zsidró Tamás TV2 MasterChef VIP kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MasterChef VIP negyedik adásának végén Zsidró Tamás bizonyult a leggyengébbnek, neki kellett elhagynia a gasztroversenyt.

Magyarországra is megérkezett a világ egyik legsikeresebb televíziós főzőshowja. A MasterChef VIP adásaiban 27 híresség (Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi és Zsidró Tamás) méri össze gasztrotudását. Pindroch Csaba és Demcsák Zsuzsa után

a negyedik adásból Zsidró Tamásnak kellett távoznia.

Bár egész végig kiegegyensúlyozottan versenyzett, a palacsinta sütésben alul maradt Szabó Dóra és Árpa Attila mellett. A Mokka műsorvezetőnője sírva fakadt a döntés után.

Ördög Nóra nem szereti magát visszanézni: folyton talál hibát a munkájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180831-ordog-nora-nem-szereti-magat-visszanezni-folyton-talal-hibat-a-munkajaban.htmlÖrdög Nóra az ország egyik legszebb és legtehetségesebb műsorvezetőnője. Az RTL Klub után a TV2 is rá bízza a legnagyobb produkciók háziasszonyi szerepét. Ezúttal a Master Chef VIP-ban bizonyítja tehetségét, ahol sztárok mérik össze főzőtudásukat. Bár Nóri 17 éve a szakmában van, egy valamit nem tud megszokni: nem szereti visszanézni saját magát. TV + SztárokOrigoMegjelent a reklámfilm, amelyben Akon Vasvári Viviennel szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-megjelent-a-reklamfilm-amelyben-akon-vasvari-viviennel-szerepel.htmlElkészült az a reklámfilm, amelyben Luxus Vivien Akonnal játssza a főszerepet. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt szokott flörtölni, de hűséges párjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-meszaros-arpad-zsolt-szokott-flortolni-de-huseges-parjahoz.htmlA felszaladt kilókról, a gyermekeiről és a párkapcsolatról is őszintén beszélt Mészáros Áprád Zsolt színész. Azt is elárulta, hogy az idősebb nőkkel is szeret flörtölni. TV + SztárokOrigoÚjra visszatér a képernyőre Molnár Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180830-ujra-visszater-a-kepernyore-molnar-andi-rtl-klub.htmlŐsszel újra képernyőre kerül Molnár Andi: a csinos műsorvezető tovább folytatja műsorát. TV + Sztárok--Szulák Andrea: "Sok férfi a pótanyát keresi bennünk"http://www.life.hu/sztarok/20180830-szulak-andrea-sok-ferfi-a-potanyat-keresi-bennunk.htmlSzulák Andrea elárulta, nem könnyű számára az ismerkedés, észrevette, hogy egyfajta pótanyát keresnek benne a férfiak. TV + Sztárok--Istenes Bence nagyon jól teljesített a német X-Factorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-istenes-bence-nagyon-jol-teljesitett-a-nemet-x-factorban.htmlIstenes Bence nemrég debütált a német X Factorban, és hihetetlenül ügyes volt: íme, a videó a szerepléséről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.