Fésűs Nelly ügyében lezárult a nyomozás, vádemelést kérnek

ügyészség baleset vádemelés nyomozás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Most lezárult a nyomozás, vádemelést kérnek az ügyészségtől. 

Fésűs Nelly színésznő még a tavalyi év novemberében ütközött össze több autóval és egy teherautóval az M0-ás autópályán. A Blikk cikke szerint egy ember könnyebben, egy pedig súlyosabban sérült meg, a színésznőt később gyanúsítottként hallgatták ki.

Tíz hónap után most lezárult a nyomozás, a Budapesti Rendőr-főkapitányság vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek az ügy iratait. A lap úgy tudja, még mindig a Fésűs Nelly a baleset egyetlen gyanúsítottja.

Úgy tűnik, még mindig Fésűs Nelly az ügy egyetlen gyanúsítottja Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A közlekedési baleset ügyében az ügy iratai valóban megérkeztek az ügyészségre, az érdemi ügyészi döntés folyamatban van" – mondta a blikknek dr. Bagoly Bettina sajtószóvivő.

A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy tartja a kapcsolatot a baleset sérültjeivel, dr. Kamarás Péter az ügytől független ügyvéd szerint ez, valamint előélete is enyhítő körülmény lehet.

"Ezek enyhítő körülmények, amelyek a pénzbüntetés felé mutathatnak. Egy ilyen esetben ez minimum több százezer forintot, de inkább milliós összeget jelent. Az szinte biztos, hogy a vezetői engedélyét bevonják" - nyilatkozta a Blikknek az ügyvéd.

Halle Berry egy pohár borral élvezi a habfürdőthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-halle-berry-egy-pohar-borral-elvezi-a-habfurdot.htmlJópár évvet letagadhatna az 52 éves színésznő, Halle Berry. Most például egy olyan fotót osztott meg rajongóival, melyen egy pohár borral lazít a kádban. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee koncertjére Majkát és Curtist is meghívtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-ganxsta-zolee-koncertjere-majkat-es-curtist-egykori-zenesztarsakat-is-meghivtak.htmlMég a kenyértörés előtt úgy volt, hogy vendégként Majka és Curtis is színpadra lépnek a Kartel nagyszabású buliján a Budapest Parkban szeptember végén. Most úgy fest a dolog, hogy a régi plakáton Majka & Curtis neve az első a Kartel vendégeinek sorában, az újról utóbbiét már törölték.TV + Sztárok--Hosszú Katinka edzés közben mutatta meg izmos hátáthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-hosszu-katinka-edzes-kozben-mutatta-meg-izmos-hatat.htmlGyakran tölt fel magáról képeket edzés közben Hosszú Katinka úszónő közösségi oldalára, mostani fotóján pedig láthatják követői, mennyire csodás hátizmai vannak. TV + Sztárok--Nyerő páros: Kefir és Mariann összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nyero-paros-kefir-es-parja-mariann-osszevesztek.htmlMíg a többiek a kertben buliztak, Kefirék összebalhéztak Mariannal az RTL Klub Nyerő párosában. A lány még azt is fontolóra vette, hogy feladja a versenyt, és inkább hazamegy.TV + SztárokOrigoElhunyt Petrovszki Mihály cselgáncsozóhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-elhunyt-petrovszki-mihaly-cselgancsozo-magyar-sportolo.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után hatvannyolc éves korában elhunyt Petrovszki Mihály, egykori kiváló békéscsabai cselgáncsozó. Tavaly volt 45 éve, hogy csabai színekben elsőként vett részt az olimpián. TV + Sztárok--Vasvári Vivien összeveszett párjával, Fecsóval a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-vasvari-vivien-osszeveszett-parjaval-fecsoval-a-nyero-parosban.htmlÚgy érzi Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, hogy ő és férje, Fecsó nem teljesítenek jól a Nyerő páros című műsorban. Vivi hangot adott kétségbeesésének, összeveszett Fecsóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.