Nyerő páros: Kefir és Mariann összevesztek

Kefir Nyerő páros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a többiek a kertben buliztak, Kefirék összebalhéztak Mariannal az RTL Klub Nyerő párosában. A lány még azt is fontolóra vette, hogy feladja a versenyt, és inkább hazamegy.

Egyre soványabb Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-egyre-sovanyabb-cinthya-dictator-aggodnak-erte.htmlSosem pluszkilóiról volt híres Cinthya Dictator, de most - úgy tűnik - minden eddiginél vékonyabb. Rajongói közül sokan odavannak a lány testalkatáért, mások azonban aggódnak érte, féltik, nehogy megbetegedjen. Mutatjuk Cinthy legújabb Insta-fotóit: TV + SztárokOrigoAlekosz szerint a tetoválás a bűnözők önkifejezési eszközehttp://www.life.hu/sztarok/20180819-alekosz-vv-szerint-a-tetovalas-a-bunozok-onkifejezesi-eszkoze.htmlSzexpartnervadászat után most a tetoválószalonokról elmélkedik Alekosz. Hosszas posztot tett közzé a témában: mutatjuk. TV + Sztárok--Fehérneműben fotózta várandós feleségét, Mankert Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-fehernemuben-fotozta-varandos-feleseget-mankert-kasza-tibi.htmlOdavannak a követők Darai Andrea pocakjáért. A kismama valóban gyönyörű, a rajongók egy része azonban nem érti, miért nem árulja el Manker, mikor jön a baba. Ebből egy kis szóváltás is kerekedett az Instagramon. TV + SztárokOrigoA Szenzációs négyes zsűrijében Alföldi Róbert http://www.life.hu/sztarok/20180818-a-szenzacios-negyes-zsurijeben-alfoldi-robert-szinesz-rendezo.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában, a Szenzációs négyesben Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját. A színész-rendező ennek kapcsán szólalt meg. TV + Sztárok--A budapesti közönség után most az egész világnak zenél élőben Shawn Mendeshttp://www.life.hu/sztarok/20180817-a-budapesti-kozonseg-utan-most-az-egesz-vilagnak-zenel-eloben-shawn-mendes-mtv.htmlIsmét igazi sztárdömpinggel várja a rajongókat az MTV zenecsatorna augusztus 20-án, a Video Music Awards 2018-as New York-i gáláját több mint 180 ország félmilliárd háztartásában izgulhatják végig a televíziónézők. Ariana Grande és Shawn Mendes mellett az idén a Michael Jackson Video Vanguard életműdíjat bezsebelő Jennifer Lopez, illetve Rita Ora, Bebe Rexha és Niki Minaj is színpadra lép. Az élő közvetítés az időeltolódás miatt nálunk hétfőről keddre virradóra, hajnali 3 órakor látható majd. TV + SztárokOrigoA budapesti közönség után most az egész világnak zenél élőben Shawn Mendeshttp://www.life.hu/sztarok/20180817-a-budapesti-kozonseg-utan-most-az-egesz-vilagnak-zenel-eloben-shawn-mendes-mtv.htmlIsmét igazi sztárdömpinggel várja a rajongókat az MTV zenecsatorna augusztus 20-án, a Video Music Awards 2018-as New York-i gáláját több mint 180 ország félmilliárd háztartásában izgulhatják végig a televíziónézők. Ariana Grande és Shawn Mendes mellett az idén a Michael Jackson Video Vanguard életműdíjat bezsebelő Jennifer Lopez, illetve Rita Ora, Bebe Rexha és Niki Minaj is színpadra lép. Az élő közvetítés az időeltolódás miatt nálunk hétfőről keddre virradóra, hajnali 3 órakor látható majd. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.