Vasvári Vivien összeveszett párjával, Fecsóval a Nyerő párosban

Forrás: Instagram/Vasvári Vivien -
vita Nyerő páros Vasvári Vivien Fecsó Feleségek luxuskivitelben veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzi Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, hogy ő és férje, Fecsó nem teljesítenek jól a Nyerő páros című műsorban. Vivi hangot adott kétségbeesésének, összeveszett Fecsóval. 

"Ismerni se ismerjük már egymást. Lassan a nevemet sem tudod" - mondta Vasavári Vivien a Nyerő páros című műsorban férjének Fecsónak. A luxusfeleség nehezeményezte ugyanis, hogy általában csak a bátorságot igénylő feladatokban teljesítenek jól.

"De ezek szerint mi minden feladatban lúzerek vagyunk. Öt játékból kettőt sikerült teljesítenünk, akkor nincs itt a helyünk, Fecsó" - fakadt ki Vivien. "De ilyen minimális dolgokon múlt" - próbált védekezni Fecsó.

"De ha nálunk bekérdeznek, mi semmire nem tudjuk a választ" - folytatta a luxusfeleség, aki ezek szerint úgy érzi, férjével nem hangolódnak eléggé egymásra a feladatok alatt, pedig erre nagy szükségük lenne, hiszen egyes feladatoknál azt kell bizonyítaniuk, mennyire ismerik a másikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.