A hajókapitány szerint a férje ölte meg Natalie Wood színésznőt

Forrás: Screen Prod / Photononstop / AFP -
gyilkosság halál hajó Natalie Wood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoldódhat Natalie Wood színésznő halálnak rejtélye: egyre több jel utal arra, hogy a férje lökte ki őt a hajóból azon a bizonyos éjszakán.

A mai napig nem oldódott meg Natalie Wood színésznő 1981-es halálnak rejtélye. Mint ismeretes, az akkor 43 éves gyönyörű sztár férjével, Robert Wagnerrel, Christopher Walken rendezővel és a hajókapitánnyal, Dennis Davernnel együtt indult útnak hajóval Catalina szigete felé. A színésznő azonban eddig tisztázatlan okokból kiesett a hajóból, megfulladt és holttestét a jéghideg tengervízből emelték ki.

Sokáig balesetként könyvelték el az esetet, de most úgy tűnik, a gyanú a férjre terelődött, ő lökhette ki a hajóból feleségét.

Natalie Wood 43 éves korában hunyt el Forrás: Screen Prod / Photononstop / AFP

A hajókapitány egy dokumentumfilmben azt vallotta, szerinte Robert Wagner volt a tettes. Mindezt arra alapozza, hogy az ominózus napon a házaspár egész este veszekedett. Visszavonultak kabinjukba, ahol szintén folytatták a vitát.

Később visszajött és mondta, hogy bontsunk ki egy üveg bort. Nem is akarta, hogy a feleségét keressük" – idézi a férfi szavait a DailyMail.

A nő testén egyébként találtak zúzódásokat, de a férj eddig tagadta, hogy ő bántotta vagy lökte volna ki feleségét a hajóból.

Diana hercegnőről eddig nem ismert fotót tett közzé barátnője Rose Moncktonhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diana-hercegnorol-eddig-nem-ismert-fotot-tett-kozze-baratnoje-rose-monckton-a-twitteren.htmlDiana halálának 21. évfordulója alkalmából egyik közeli barátnője, Rose Monckton közzétett egy fotót, ahol a kép mellett azt is elmondta, miként emlékszik a hercegnőre. TV + Sztárok--Nem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoInstagram-videóban szólalt meg a siket szépség Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180901-instagramvideoban-szolalt-meg-a-siket-szepseg-weisz-fanni.htmlWeisz Fanni siketen született, ám mivel hatéves korában beültettek a fülébe egy implantátumot, hallókészülékkel hall is, és beszélni is tud. TV + SztárokOrigoHalle Berry egy pohár borral élvezi a habfürdőthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-halle-berry-egy-pohar-borral-elvezi-a-habfurdot.htmlJópár évvet letagadhatna az 52 éves színésznő, Halle Berry. Most például egy olyan fotót osztott meg rajongóival, melyen egy pohár borral lazít a kádban. TV + Sztárok--Kai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítója a Michael Schumacherrel való utolsó beszélgetéséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-kai-ebelt-a-nemet-rtl-forma1es-tudositoja-a-michael-schumacherrel-valo-utolso-beszelgeteserol-meselt.htmlKai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítóját mély barátság fűzte Michael Schumacherhez. Most elmondta, a baleset előtti napon együtt ebédeltek. TV + Sztárok--Fésűs Nelly ügyében lezárult a nyomozás, vádemelést kérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-fesus-nelly-ugyeben-lezarult-a-nyomozas-vademelest-kernek.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Most lezárult a nyomozás, vádemelést kérnek az ügyészségtől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.