Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerint

Diana hercegnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. 

A mentésében részt vevő tűzoltó, Xavier Gourmelon megtörte a csendet, és arról beszélt, mit látott a balesetet követően, és azt is felidézte, melyek voltak a hercegnő utolsó szavai.

"Nem tudtuk, hogy kihez riasztanak minket a párizsi alagúthoz. Azt gondoltuk, ez is csak egy a sok száz baleset közül, ahol túl gyorsan hajtanak vagy a sofőr részeg. Amikor azonban ki akartuk szabadítani a sérülteket, felismertük Dianát. Annyit mondott: Istenem, mi történt?" - mesélte.

Azt is elmondta,nem látott vért a hercegnőn, úgy tűnt, hogy csak a válla sérült meg, így biztos volt abban, hogy túléli - írta a Daily Star nyomán a Ripost.

Forrás: AFP/Patrick Riviere

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.