Rubint Réka régi fotó Schobert Lara gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka egy közel 10 éves fotót mutatott követőinek.

Úgy tűnik, Rubint Rékának nosztalgiázni támadt kedve. Pár napja olyan fotókat mutatott követőinek, amelyek akkor készültek, amikor a gyermekeivel volt várandós. Ezúttal pedig egy nagyjából 10 évvel ezelőtti képet húzott elő: a felvételen az látszik, amint a kis Larával és Norbikával vidáman ölelik egymást.

Ezek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Napi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-napi-1000-forintbol-el-a-neoton-familia-volt-enekesnoje-pal-eva.html--A hajókapitány szerint a férje ölte meg Natalie Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-a-hajokapitany-szerint-ferje-richard-wagner-olte-meg-natalie-wood-szinesznot.htmlMegoldódhat Natalie Wood színésznő halálnak rejtélye: egyre több jel utal arra, hogy a férje lökte ki őt a hajóból azon a bizonyos éjszakán. TV + SztárokOrigoDiana hercegnőről eddig nem ismert fotót tett közzé barátnője Rose Moncktonhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diana-hercegnorol-eddig-nem-ismert-fotot-tett-kozze-baratnoje-rose-monckton-a-twitteren.htmlDiana halálának 21. évfordulója alkalmából egyik közeli barátnője, Rose Monckton közzétett egy fotót, ahol a kép mellett azt is elmondta, miként emlékszik a hercegnőre. TV + Sztárok--Halle Berry egy pohár borral élvezi a habfürdőthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-halle-berry-egy-pohar-borral-elvezi-a-habfurdot.htmlJópár évvet letagadhatna az 52 éves színésznő, Halle Berry. Most például egy olyan fotót osztott meg rajongóival, melyen egy pohár borral lazít a kádban. TV + Sztárok--Fésűs Nelly ügyében lezárult a nyomozás, vádemelést kérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-fesus-nelly-ugyeben-lezarult-a-nyomozas-vademelest-kernek.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Most lezárult a nyomozás, vádemelést kérnek az ügyészségtől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.