Elhunyt édesapjával együtt mondott mesét Szabó Zsófi: videó

Szabó Gyula Szabó Zsófi megható Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi minden tévénézőt megríkatott azzal produkcióval, amit a Szenzációs Négyes című műsorban adott elő. Kiderült, ő maga is alig tudta visszatartani könnyeit.

Különleges produkcióval állt színpadra az RTL Klub új műsorában, a Szenzációs Négyesben Szabó Zsófi. A csinos sztáranyuka egy népmesét adott elő úgy, hogy közben édesapja, Szabó Gyula hangja szólt a háttérben. Az előadással minden néző szemébe könnyeket csalt és saját bevallása szerint ő maga is nagyon küzdött azzal, hogy sírva ne fakadjon a tévékamerák előtt.

Nehéz heteken vagyok túl, de nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy ezt átélhettem. Életem pillanata volt, örökre emlékezni fogok rá. Végig gombóc volt a torkomban, nem szerettem volna a színpadon sírni. Pedig nagyon nehéz volt, főleg, amikor néztem a produkciót megelőző kisfilmben a kivetítőn magunkat. Csodás érzés volt látni azt, ahogy játszik velem, és láttam a mozdulataiban magamat, ahogy most én játszom a kisfiammal, Mendellel" – nyilatkozta a Blikknek.

Visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigoFeljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.htmlFeljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter. TV + SztárokOrigoMeglepetés útra vitte szerelme Curtist: a rapper érzéseiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-meglepetes-utra-vitte-szerelme-curtist-a-rapper-erzeseirol-vallott.htmlCurtist meglepetés születésnapi útra vitte szerelme, aki így akarta kiszakítani vőlegényét az elmúlt napok okozta stresszből. Mint ismeretes Majka a SZIN-en jelentette be, nem folytatja tovább a rapperrel, akinek drogproblémái vannak. TV + Sztárok--Vajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoNapi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-napi-1000-forintbol-el-a-neoton-familia-volt-enekesnoje-pal-eva.html--Nem csak edz, bulizik is Verrasztó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nem-csak-edz-bulizik-is-verraszto-david-uszo.htmlNem veti meg a bulizást a 30 éves világklasszis magyar úszó, Verrasztó Dávid. Közösségi oldalán is gyakran oszt meg fotókat szabadidejéről éppúgy, ahogy edzéseiről is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.