Feljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskolát

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Weisz Fanni csalás modelliskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter.

A Weisz Fanni nevével fémjelzett modelliskolában történt csalás miatt fontolgatnak feljelentést a károsultak.Ahogy azt a Life.hu is megírta, egy anyuka már beszámolt a történtekről: nem kapott számlát a befizetett összeg után, és úgy tűnik, nem ő volt az egyetlen.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Forrás: FEM3 Café

Az édesanya halláskárosult lányát vitte el egy válogatóra. Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter és egy barátja vezényelték a dolgok üzleti részét, és mivel nagyon tehetségesnek találták a kislányt a félmilliós tandíjnak csak a felét kérték, ám helyben le kellett volna tenni 50 ezer forintot. A kálvária ezzel kezdődött, aki végül utalással fizetett, de később mégis úgy döntött, nem járatja lányát az iskolába.

Ennek ellenére három részletben követelték a fennmaradó 200 ezer forintot.


ügyintézőjüket, aki arrogáns módon közölte: ha nem fizetek, akkor kötbért kell fizetnem, ami a képzés teljes díja, azaz 495 ezer forint"

megtette a feljelentést a NAV-nál, mivel számlát azóta sem kapott.

Az ügy elterjedése után több család is jelezte az anyánál, és Weisz Fanni édesanyjának ügyvédjénél, dr. Halász Tamásnál, hogy hasonlóan jártak. A hatóságnál feljelentés fog történni a modelliskola ellen csalás miatt. "

az illetékes rendőrkapitányságra adjuk be a feljelentést csalás megalapozott gyanúja miatt.

Borsnak

Azt nem tudni, Weisz Fannit mennyire vonták bele a történésekbe, de a modell csak oktatóként dolgozik az iskolában, és az anyuka is azt vallotta, hogy olyan érzése volt, Fanni nem tud a körülötte folyó dolgokról. Természetesen Weisz Fanni édesanyja is megtesz mindent, hogy tisztázza lánya nevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.