Nyerő páros: Vasvári Vivien nagyon kiakadt Solti Ádámra

Forrás: Facebook/Nyerő páros -
Nyerő páros Vasvári Vivien Solti Ádám kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kő kövön nem maradt, miután Vasvári Vivi kritikát kapott Solti Ádámtól a Nyerő párosban: nem érzete jogosnak, ezért visszavágott. 

Bátor az, aki Vasvári Vivient próbálja kritizálni, ezt a leckét Solti Ádám is megtanulta a Nyerő párosban. A versenyzőknek azt kellett kiválasztani, kit gondolnak a legrendetlenebb párosnak, és a Barátok közt sztárja Viviéket nevezte meg, kapott is érte.

Vasvári Vivien nagyon kiakadt Solti Ádámra Forrás: Facebook/Nyerő páros

"Ez most komoly, ne haragudjatok? Én mosogatok, takaírtok, mindent csinálok a konyhában. Mindenki szanaszéjjel hagyja a kenyerét, croissant-ját, sz**ját szó szerint"- támadt vissza Vivi, mire Ádám csak bánatos képpel helyeselt.

Ezekkel a celebekkel rémálom a meló: vallott Naomi Campbell és Lady Gaga asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ezekkel-a-celebekkel-remalom-a-melo-naomi-campbell-es-lady-gaga-asszisztense-vallottak.htmlSokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale. TV + SztárokOrigoEgy szál semmiben táncolt a színpadon ÉNB Lali és Szabó Simon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-egy-szal-semmiben-tancolt-a-szinpadon-enb-lali-es-szabo-simon.htmlAnyaszült meztelenül táncolt az RTL Klub új műsorában Szabó Simon és ÉNB Lali. TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Csuti majdnem szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-kulcsar-edina-es-csuti-majdnem-szakitottak.htmlKulcsár Edina és Csuti életük legboldogabb időszakát élik, de az ő életükben is volt hullámvölgy. TV + SztárokOrigoHódi Pamela moziban romantikázott kedvesével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-hodi-pamela-moziban-romantikazott-kedvesevel-foto.htmlMár hónapok óta tudni lehet, hogy Berki Krisztiánhoz hasonlóan Hódi Pamela is újra szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. Nem sokszor mutatja meg a férfit közösségi oldalán, ám most kivételt tett. TV + SztárokOrigoVisszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigoFeljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.htmlFeljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.