Szinetár Dóra humorral vágott vissza a rosszindulatú kommentelőnek

smink bolt Szinetár Dóra kommentek humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélküli fotóját kritizálta egyik követője Szinetár Dórának, ám a színésznő úgy döntött, nem hagyja szó nélkül. Humorral vágott vissza, a végeredmény pedig igazán poénosra sikerült. 

"Valaki hiányolta rólam a sminket a tegnapi fotón... íme! Remélem, így már jó lesz!" - írta fotójához Szinetár Dóra színésznő. A képen ő maga látható, arcára pedig egy alkalmazás segítségével pillangómaszkot tett.

Korábban ugyanezt a fotót töltötte fel Instagram-oldalára, amikor kedvenc bio boltjában járt, a színésznő a kép elkészültekor nem viselt sminket. Egyik követője pedig a következő hozzászólást írta: "Ne haragudj, de borzasztóan nézel ki. Hidratálatlan és a bióba is van sminktermék" - írta a kommentelő.

Szinetár Dóra kellő humorral kezelte a dolgot, nem esett kétségbe a csípős megjegyzéstől, rajongói is örültek a vicces képnek.

Nyerő páros: Vasvári Vivien nagyon kiakadt Solti Ádámrahttp://www.life.hu/sztarok/20180903-nyero-paros-vasvari-vivien-nagyon-kiakadt-solti-adamra.htmlKő kövön nem maradt, miután Vasvári Vivi kritikát kapott Solti Ádámtól a Nyerő párosban: nem érzete jogosnak, ezért visszavágott. TV + SztárokOrigoEzekkel a celebekkel rémálom a meló: vallott Naomi Campbell és Lady Gaga asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ezekkel-a-celebekkel-remalom-a-melo-naomi-campbell-es-lady-gaga-asszisztense-vallottak.htmlSokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale. TV + SztárokOrigoEgy szál semmiben táncolt a színpadon ÉNB Lali és Szabó Simon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-egy-szal-semmiben-tancolt-a-szinpadon-enb-lali-es-szabo-simon.htmlAnyaszült meztelenül táncolt az RTL Klub új műsorában Szabó Simon és ÉNB Lali. TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Csuti majdnem szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-kulcsar-edina-es-csuti-majdnem-szakitottak.htmlKulcsár Edina és Csuti életük legboldogabb időszakát élik, de az ő életükben is volt hullámvölgy. TV + SztárokOrigoHódi Pamela moziban romantikázott kedvesével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-hodi-pamela-moziban-romantikazott-kedvesevel-foto.htmlMár hónapok óta tudni lehet, hogy Berki Krisztiánhoz hasonlóan Hódi Pamela is újra szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. Nem sokszor mutatja meg a férfit közösségi oldalán, ám most kivételt tett. TV + SztárokOrigoVisszatér az Éjjel-Nappal Budapestbe Törőcsik Dánielhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-visszater-az-ejjel-nappal-budapestbe-torocsik-daniel-enb-kristof.htmlVisszatér a sorozatba az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Törőcsik Dániel, azaz ÉNB Kristóf. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.