Brad Pitt teljesen belezúgott Margot Robbie-ba

Brad Pitt forgatás szerelem Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a közös forgatás során belezúgott kolléganőjébe, Margot Robbie-ba Brad Pitt. Csupán az a probléma, hogy a színésznő boldog házasságban él férjével...

Az International Business Times azt írja, Brad Pitt és Margot Robbie az új Tarantino filmet forgatja és a színész a közös munka során igencsak belezúgott kolléganőjébe. Ezzel azonban az a probléma, hogy a színésznő nem viszonozza az érzéseit, ő ugyanis továbbra is a férjébe szerelmes.

Brad Pitt újra szerelmes, de hiába... Forrás: Getty Images

Margot odáig van a férjéért, Tomért. Még ha Brad be is próbálkozna, biztosan visszautasítaná őt. Persze Margot-nak is tetszik valamennyire kollégája, hiszen kinek ne tetszene... Szexinek és nagyon tehetségesnek tartja, de a nagyrabecsülésen kívül mást nem érez iránta. Nem tud rá úgy nézni, ahogyan a férjére. Még Brad sem veheti fel a versenyt Tommal" – nyilatkozta egy bennfentes.

Persze azért a férj is résen van: amióta kitudódott, hogy felesége nagyon tetszik Pittnek, gyakran ellátogat a forgatásokra, csak hogy mindent szemmel tarthasson.

Margot Robbie csak a férjét szereti Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.