Dögös fotókkal lepte meg rajongóit Ada

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
fotók szexi Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a rajongói sem ismertek rá Adára, aki elképesztően dögös fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán.

Egy szexi fotózást vállalt be Pintér Adrienn Ada, aki a felvételeket már meg is osztotta a közösségi oldalán. Követői szinte rá sem ismertek: fekete hajjal, dögös szettekben látható.

Ha a képeket végiglapozzuk, rájöhetünk, hogy egy hotelszobában történő gyilkosság volt az alapkoncepció, a csinos műsorvezető pedig maga a gyilkos.

Victoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Bemutatjuk az ázsiai elit luxuséletét: így élnek ott a milliárdosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-bemutatjuk-az-azsiai-elit-luxuseletet-igy-elnek-ott-a-milliardosok.htmlLuxusnyaralások, magánrepülők, tervezői ruhák tömkelege: ilyen élet jutott az ázsiai milliárdosoknak, akik Instagram-oldalon szívesen nyújtanak betekintést mindennapjaikba. Íme, a legnépszerűbb gazdagok. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békénhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-weisz-fanni-uzent-edesanyjanak-kerte-hogy-hagyja-ot-beken.htmlWeisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. TV + Sztárok--Shauna Sexton modellt vádolják, mert Ben Affleck elvonóra került, megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180904-shauna-sexton-modellt-vadoljak-mert-ben-affleck-elvonora-kerult-megvedte-magat.htmlA playboy-modell, Shauna Sextonnal randevúzott az utóbbi időben Ben Affleck Oscar-díjas színész, akinek nemrégiben meg kellett kezdenie harmadik elvonókúráját alkoholfüggősége miatt. A közösségi médiában a modellt vádolták állapotáért, aki megvédte magát. TV + Sztárok--Gáspár Evelin megszerezte diplomáját: Győzike hihetetlenül büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180904-gaspar-evelin-megszerezte-diplomajat-gyozike-hihetetlenul-buszke.htmlGáspár Győzike hihetetlenül büszke kislányára, ugyanis Evelin diplomát szerzett: ő az első a családban. TV + SztárokOrigoBradley Cooper Lady Gagáról: "Teljesen beleszerettem a szemeibe"http://www.life.hu/sztarok/20180903-bradley-cooper-lady-gagarol-teljesen-beleszerettem-a-szemeibe.htmlBradley Coopert a közös forgatások során teljesen elvarázsolta Lady Gaga: nem győzi dicsérni kolléganőjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.