Ennyit változott Sarka Kata első Instagram-fotója óta

Sarka Kata változás Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő figyelemmel kíséri, hogyan változik külseje évről-évre, a közösségi oldalak pedig a lehető legjobb fórumok erre: az évek alatt feltöltött fotókat egyetlen kattintással, pillanatok alatt végigpörgethetjük. Mi most Sarka Kata, a LifeTV műsorvezetőjének képei között böngésztünk, és megnéztük, mennyit változott az elmúlt  6 év alatt. 

Sarka (Bessenyei?) Kata rendkívül aktív a közösségi oldalakon. Rendszeresen sportol, versenyeken indul, nemrégiben pedig egy külsejét érintő változást is megmutatott: szőke hajszínre váltott.

A legtöbb nő szereti néha megszemlélni, hogyan változik az évek alatt, olykor a közösségi oldalakra feltöltött fotókat is jó átlapozni. Sarka Kata 2012-ben posztolt először az Instagram-ra - most megnézheted, mennyit változott 6 év alatt.

Sarka Kata 2012-ben és 2018-ban Forrás: Instagram/Kata Sarka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.