Árpa Attila lesz Kovács Patrícia újabb lovagja a Korhatáros szerelemben

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Korhatáros szerelem színész Árpa Attila Kovács Patrícia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan érkezik a Korhatáros szerelem második évada, melyben Árpa Attila is szerepet kapott. Ő is Kovács Patrícia szívét fogja majd ostromolni. 

Újabb bonyodalmakra számíthatunk a Korhatáros szerelem második évadában, hiszen Kovács Patrícia lovagjai között láthatjuk majd Árpa Attilát is. A színésznőt az első évadban Kovács Tamás, Kamarás Iván és Fenyő Iván is ostromolta.

"Az első évad arról szól, hogy Patrícia összejön a fiatal Dáviddal. A második pedig arról, hogy az élet nem mindig habostorta. Ha jön valaki, aki egy picivel idősebb, bölcsebb, sármosabb, mint a fiatal srác, akkor az veszélyes. Nem árulhatok el semmit, de szerintem a racionálisan gondolkodó, jó ízlésű néző sejti, ha egy Kovács Tamással szállok versenybe a nőért, akkor annak mi lesz a vége" - mondta a Blikknek Árpa Attila, aki felkérése után megnézte az első évadot. Tetszett neki, hogy a sorozatban nincs erőszak, így 11 éves lánya is megnézheti.

Árpa Attila a Korhatáros szerelem második évadában szerepel majd Fotó: Polyák Attila - Origo

A forgatásra is elvitte Amirát. "Valószínűleg minden más gyerek unta volna órákon át nézni az apját, ahogy csokornyakkendőben táncolgat, de ő jól szórakozott. Olyannyira élvezte a forgatást, hogy mondtam a rendezőnek, találjon ki neki egy szerepet, ha lesz harmadik évad" - mesélte a lapnak Árpa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.