Curtis-t meglepte, amikor felkérték a Csak show és más semmire

szerep Csak show és más semmi rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szerep vár Curtis-re, hiszen eddig nem láthattuk ilyen jellegű műsorban. Ő is showkirály lesz a Csak show és más semmi cím műsorban.

"Nagyon-nagyon izgatottan várom ezt az egészet. Soha nem voltam még ilyen volumenű műsorban, sőt élő ilyen műsorban sem voltam. Szóval nagyon izgulok és nagyon készülök is rá" - mesélte Curtis, aki showkirály lesz majd a Csak show és más semmi című műsorban.

Az ismert rapper legutóbb drobotránya maitt került a rivaldafénybe, amikor zenésztársa, Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon elmondta, hogy szétválnak Curtis kábítószer problémája miatt.

Most azonban az élő show-ban bizonyíthatja ügyeszségét. "Nagyon meglepődtem, hogy rám gondoltak. Pont azért, mert még nem hívtak ilyen műsorba, de azonnal igen mondtam, mert egy új oldalamat mutathatom meg" - fogalmazott a rapper, aki legszívesebben zsonglőrként próbálná ki magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.