Született feleségek Jesse Metcalfe kertész szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a Született feleségek szexi kertészfiújára? Jesse Metcalfe idén már 40 éves lesz, de ugyanolyan jóképű, mint a sorozatban volt.

A fél világ szerelmes volt a Született feleségek szexi kertészébe, Jesse Metcalfe-ba, aki a sorozatban még a férjes Eva Longoriát is elcsábította. A színész decemberben már a 40. születésnapját ünnepli, de szívtipró státuszát a mai napig megőrizte.

Rossz hír azonban a hölgyeknek: az úriember szíve foglalt, két éve jegyben jár barátnőjével, Cara Santanával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My partner in crime.

Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Bea lakáséttermet nyit: egy nagy álma vált valórahttp://www.life.hu/sztarok/20180905-gaspar-bea-lakasettermet-nyit-egy-nagy-alma-valt-valora.htmlAz egész ország megismerhette, milyen nagyszerűen főz Bea asszony, mostantól azonban bárki bele is kóstolhat Győzike feleségének főztjébe! TV + Sztárok--Megszületett a döntés Rékasi Károly motorbalesetének ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-megszuletett-a-dontes-rekasi-karoly-motorbalesetenek-ugyeben-itelet.htmlHosszú hónapok után végre megszületett a döntés Rékasi Károly 2015-ös motorbalesetének ügyében. TV + Sztárok--Curtis-t meglepte, amikor felkérték a Csak show és más semmirehttp://www.life.hu/sztarok/20180905-curtist-meglepte-amikor-felkertek-a-csak-show-es-mas-semmire.htmlÚj szerep vár Curtis-re, hiszen eddig nem láthattuk ilyen jellegű műsorban. Ő is showkirály lesz a Csak show és más semmi cím műsorban. TV + Sztárok--Sztárok, akiket megpróbáltak már megölni: Björk és Jackie Chan is szenvedett el támadásthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-sztarok-akiket-megprobaltak-mar-megolni-bjork-es-jackie-chan-is-szenvedett-el-tamadast.htmlA híres emberek élete nem mindig irigylésre méltó. Bár rajongóiktól rengeteg szeretetet kapnak, ez a törődés sokszor nem áldás, hanem súlyos és nagyon is veszélyes teher. A labilis fanok ugyanis elborult rajongással fordulnak imádatuk tárgya felé, és bármire képesek, hogy viszonzásra találjanak, még ölni is képesek. Nem egy olyan sztár van, akit őrült rajongója megpróbált meggyilkolni, de természetesen nem csak a fanok törtek már sztárok életére, volt, akinek egy bűnszervezettel gyűlt meg a baja. TV + SztárokThinkstockÁrpa Attila lesz Kovács Patrícia újabb lovagja a Korhatáros szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-arpa-attila-lest-kovacs-patricia-ujabb-lovagja-a-korhataros-szerelemben.htmlHamarosan érkezik a Korhatáros szerelem második évada, melyben Árpa Attila is szerepet kapott. Ő is Kovács Patrícia szívét fogja majd ostromolni. TV + Sztárok--Köllő Babett elárulta a rosszkedve ellenszeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-kollo-babett-elarulta-a-rosszkedve-ellenszeret.htmlÚgy tűnik, egy luxusfeleségnek is lehetnek rossz napjai. Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője most közösségi oldalán osztotta meg, mit csinál akkor, amikor nincs rendben a lelke. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.