Köllő Babett elárulta a rosszkedve ellenszerét

gond rosszkedv Köllő Babett autó Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, egy luxusfeleségnek is lehetnek rossz napjai. Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője most közösségi oldalán osztotta meg, mit csinál akkor, amikor nincs rendben a lelke. 

A legtöbben úgy érzik a tévéképernyőkön keresztül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek élete csupa boldogság. Ám Köllő Babett most elárulta közösségi oldalán, hogy vannak napok, amikor ő sem mosolyog, de azt is elmondta, mivel hozza vissza ilyenkor az örömet.

"Vannak napok amikor csak úgy "kifutnék" a világból...nem tudom megmagyarázni, csak azt érzem, hogy valahogy nincs rendben a lelkem. Ilyenkor beülök a kicsi autómba és csak megyek, megyek... fogalmam sincs merre... és egyszer csak jobb lesz minden! Na ez az én terápiás módszerem!" - írta posztjában Köllő Babett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.