Krisz Rudira egy esküvőről szökött menyasszony támadt

rajongó menyasszony zenész Krisz Rudi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas ikon volt a kilencvenes években Krisz Rudi, aki ma már inkább Krisz Rudolfként tünteti fel a nevét. Elárulta, hogy néha merész dolgokra vetemedtek rajongói.

Most is és a kilencvenes években is nagy közönség előtt játszik Krisz Rudi, aki a Fem 3 Café reggeli műsorában mesélt el egy extrém történetet, amit egy rajongójának köszönhet.

"Egy nagyon borongós esős nyári vasárnap délután volt, otthon pihentünk a testvéreimmel. Egy kis faluban lakunk, mindenki tudja, hogy hol lakunk, nyitva volt a kapu. Ebben az esőben valaki elkezdett kopogni, benyitott az ajtón" - mesélte Krisz Rudi a műsorban. Az ajtóban álló lány pedig esküvői ruhában volt. Elmondta: az volt az álma, hogy kedvencével találkozzon.

"Eleve egy nagyon ijesztő látvány volt, a smink szét volt rajta ázva. Megijedtünk, hogy mit akar" - folytatta az énekes, aki ma már inkább a Krisz Rudolf megszólítást szereti. Végül sikerült meggyőzniük a lányt arról, hogy elvigyék a szülői háztól. Majd kiderült, ugyanez a hölgy a Fiesta együttes Tibijénél is próbálkozott.

Krisz Rudolfot még ma is rengetegen szeretik, mint mondta: a nyáron legalább 60 fellépése volt.

"Fiatalon nem is igazán értékeltem annyira a sikert, hanem csak úgy magától jött mindent" - mondta az énekes, aki koncertjein anya-lánya párosokat is lát.

Szandi valóra váltja édesanyja álmát a Csak show és más semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-szandi-valora-valtja-edesanyja-almat-a-csak-show-es-mas-semmiben.htmlShowkirálynő lesz Szandi is a Csak show és más semmi című műsorban, ezzel pedig édesanyja gyermekkori álmát válthatja valóra, aki artista szeretett volna lenni. TV + SztárokOrigoRábaközi Andrea búcsúzott a MasterChef VIP című műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-rabakozi-andrea-bucsuzott-a-masterchef-vip-cimu-musorabol.htmlA TV2 MasterChef VIP című műsorából ismét távozott egy sztár: Rábaközi Andrea vett búcsút a versenytől. TV + Sztárok--Curtis-t meglepte, amikor felkérték a Csak show és más semmirehttp://www.life.hu/sztarok/20180905-curtist-meglepte-amikor-felkertek-a-csak-show-es-mas-semmire.htmlÚj szerep vár Curtis-re, hiszen eddig nem láthattuk ilyen jellegű műsorban. Ő is showkirály lesz a Csak show és más semmi cím műsorban. TV + Sztárok--Gáspár Bea lakáséttermet nyit: egy nagy álma vált valórahttp://www.life.hu/sztarok/20180905-gaspar-bea-lakasettermet-nyit-egy-nagy-alma-valt-valora.htmlAz egész ország megismerhette, milyen nagyszerűen főz Bea asszony, mostantól azonban bárki bele is kóstolhat Győzike feleségének főztjébe! TV + Sztárok--Sztárok, akiket megpróbáltak már megölni: Björk és Jackie Chan is szenvedett el támadásthttp://www.life.hu/sztarok/20180905-sztarok-akiket-megprobaltak-mar-megolni-bjork-es-jackie-chan-is-szenvedett-el-tamadast.htmlA híres emberek élete nem mindig irigylésre méltó. Bár rajongóiktól rengeteg szeretetet kapnak, ez a törődés sokszor nem áldás, hanem súlyos és nagyon is veszélyes teher. A labilis fanok ugyanis elborult rajongással fordulnak imádatuk tárgya felé, és bármire képesek, hogy viszonzásra találjanak, még ölni is képesek. Nem egy olyan sztár van, akit őrült rajongója megpróbált meggyilkolni, de természetesen nem csak a fanok törtek már sztárok életére, volt, akinek egy bűnszervezettel gyűlt meg a baja. TV + SztárokThinkstockMegszületett a döntés Rékasi Károly motorbalesetének ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180905-megszuletett-a-dontes-rekasi-karoly-motorbalesetenek-ugyeben-itelet.htmlHosszú hónapok után végre megszületett a döntés Rékasi Károly 2015-ös motorbalesetének ügyében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.