Ganxsta Zolee Ganxta Zolee és a Kartel egészség egészséges életmód életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kislánya születésével sokat változott Ganxsta Zolee élete, a szabadszájú rappert továbbra sem izgatja, mennyire él egészséges életmódot. Elmondása szerint mindenkinek úgy kell élnie, hogy jól érezze magát, ő pedig éppen ezt teszi.

Ganxsta Zolee több, mint húsz éve meghatározó arca a hazai zenei életnek. Munkásságát nemcsak a kemény rap slágerek, de szabadszájú, kissé öntörvényű stílusa is meghatározza. Mindebből nemrég Molnár Andi is kapott egy kis ízelítőt, hiszen a páros együtt szelte a várost az RTL Klubon látható Édesítő című műsorban. Ganxsta ekkor mesélt sajátos életformájáról.

Ganxsta Zolee néha leugrik az edzőterembe Forrás: Spotlight Media

"Ha nálam van a kislányom, akkor én viszem iskolába, fél hétkor kelek, aztán ha hazaértem visszafekszem aludni. Ha nincs nálam, akkor alszom akár délutánig is, néha lemegyek a konditerembe aztán folytatom a napot" - mesélte a rapper. Azonban még mielőtt bárki azt hitte volna, hogy Ganxsta az egészséges életmód híve lett, a zenész mindenkit kiábrándított.

Nem érdekli az egészséges életmód Forrás: Spotlight Media

"Nem, nem érdekel az egészséges életmód, lehányom. Én nem gondolkozom abban, csak abban, hogy jól érezzük magunkat itt a földön. Mindenkinek azt kell csinálni, ami jól esik. Ha neked az esik jól, ahogy te élsz, amit te teszel és bele tudsz nézni a tükörbe, akkor szerintem nincs semmi probléma az életedben. Még akkor is, ha mások azt mondják, hogy nem a helyes úton jársz" - összegezte életszemléletét Ganxsta Zolee, aki autóversenyzésben is bizonyít az Édesítő szombati adásában, 12:00-kor az RTL Klubon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.