Gyanús fotó készült Meghan Markle-ről: az alattvalók szerint babát várhat

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
terhesség Meghan Markle várandósság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotók készültek Meghan Markle-ről és Harry hercegről. A hercegné ismét csodásan festett kék ruhájában, a rajongóknak azonban mégsem ez tűnt fel elsőnek, hanem az, hogy furcsán domborodik a pocakja. Lehet, hogy babát vár?

Harry herceg és felesége, Meghan Markle egy gálakoncertre volt hivatalos tegnap. A pár ezúttal is igen nagy feltűnést keltett, csodásan néztek ki: ahogy beléptek az épületbe, minden szem rájuk szegeződött.

A hercegné egy mesés kék darabba bújt, de a rajongóknak nem is ez tűnt fel, hanem az, hogy a pocakja feltűnően domborodik. Lehet, hogy csak a ruha szabása miatt látszik így, mindenesetre az internetes fórumokon már elindult a találgatás, hogy vajon gyermeket vár-e.

Meghan hercegné pocakja mintha kerekedne Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Harry herceg udvariasan kinyitotta feleségének az ajtót Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Esztergályos Cecília és Spáh Dávid is reagált Ádám Tamás halálhírérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-esztergalyos-cecilia-es-spah-david-is-reagalt-adam-tamas-halalhirere.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. TV + Sztárok--Lukács Laci repülővel érkezett esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-lukacs-laci-repulovel-erkezett-eskuvojere.htmlA legnagyobb titokban vette el fiatal szerelmét a Tankcsapda frontembere, és a hírek szerint igazán különleges volt a lakodalom: repülőn érkeztek. TV + Sztárok--Nyerő Páros: Kefir szerelme, Mariann beszólt Solti Ádám párjának, Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-nyero-paros-kefir-szerelme-mariann-beszolt-solti-adam-parjanak-berninek.htmlKefir kedvese, Mariann még egy utolsót odaszúrt Solti Ádám szerelmének, Berninek mielőtt elhagyták volna a Nyerő Páros villáját. TV + Sztárok--Kefir és szerelme, Mariann távozott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-kefir-es-szerelme-mariann-tavozott-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-musorabol.htmlAz RTL Klub Nyerő Páros című műsorában sztárpárok küzdenek meg szerelmeikkel és versenytársaikkal azért, hogy elnyerják a legjobb szerelmespár címét. Ezúttal Kefir és Mariann maradtak alul a harcban.TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költözniehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-pecsi-ildiko-szerint-partos-csilla-semmit-nem-fektetett-a-hazba-amelybol-ki-kellett-koltoznie.htmlPécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. TV + Sztárok--Ezért égetik a Nike cipőjüket az amerikaiakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ezert-egetik-a-nike-cipojuket-az-amerikaiak.htmlEgyre több amerikai égeti a Nike cipőjét, méghozzá a csatorna legújabb reklámja miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.