Lukács Laci repülővel érkezett esküvőjére

"Fotó: Petró Adrienn/Tankcsapda.com " -
esküvő Lukács Laci Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban vette el fiatal szerelmét a Tankcsapda frontembere, és a hírek szerint igazán különleges volt a lakodalom: repülőn érkeztek. 

Lukács Laci 50 évesen vette el fiatal szerelmét, Piroskát, akiről mindössze annyit lehet tudni, hogy a médiában dolgozik. A pár a hírek szerint egy kis kápolnában mondta ki a boldogító igent, ezután egy igen különleges helyszínen folytatták a mulatozást: a hajdúszoboszlói repülőtéren volt a lakodalom. Köztudott, hogy Laci imádja az extrém sportokat, sokáig ejtőernyőzött is, ám egy komoly baleset után felhagyott a sporttal. Az esküvőjére azért mégis a levegőből érkezett meg: egy ismert magyar műrepülő-pilóta hozta kisgépen.

Lukács Laci elvette szerelmét "Fotó: Petró Adrienn/Tankcsapda.com "

A násznép számára az is kiderült, hogy Lukács felesége remek énekhanggal rendelkezik,

Blikknek

Nyerő páros: Solti Ádám párja, Berni sokkot kapott a mászós feladattólhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-nyero-paros-solti-adam-parja-berni-sokkot-kapott-a-maszos-feladattol.htmlSolti Ádám párja, Berni rettenetesen fél a magasságtól, így a Nyerő páros legutóbbi feladata nem volt a kedvence: egy hatalmas torta tetejére kellett felmászniuk. TV + Sztárok--Kefir és szerelme, Mariann távozott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-kefir-es-szerelme-mariann-tavozott-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-musorabol.htmlAz RTL Klub Nyerő Páros című műsorában sztárpárok küzdenek meg szerelmeikkel és versenytársaikkal azért, hogy elnyerják a legjobb szerelmespár címét. Ezúttal Kefir és Mariann maradtak alul a harcban.TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költözniehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-pecsi-ildiko-szerint-partos-csilla-semmit-nem-fektetett-a-hazba-amelybol-ki-kellett-koltoznie.htmlPécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. TV + Sztárok--13 év után előkerült Judy Garland legendás cipőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-13-ev-utan-elokerult-judy-garland-legendas-cipoje-oz.htmlÚgy tűnik, előkerült Judy Garland cipője, amelyet az Óz, a csodák csodája című filmben viselt. TV + Sztárok--Fábry Sándor fürdőnadrágban sétálgat Leányfalunhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-fabry-sandor-furdonadragban-setalgat-leanyfalun.htmlMelege lehetett Fábry Sándornak, amikor egy lesifotó készült róla, ugyanis az érdemes művész egy szál fürdőnadrágban sétál Leányfalu utcáin. TV + Sztárok--Így fog kinézni 25-35 év múlva Katalin hercegné és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-igy-fog-kinezni-25-35-ev-mulva-katalin-hercegne-es-meghan-markle.htmlEgy orvosok által kifejlesztett szoftver segítségével évtizedeket öregítettek Katalinon, Meghanon és Harry hercegen is: így fognak majd kinézni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.