Ma van Gáspár Evelin diplomaosztója

diploma Gáspár Győző diplomaosztó Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre eljött Gáspár Evelin nagy napja: ma van a diplomaosztója.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gáspár Evelin elvégezte az egyetemet. Gáspár Győző érthető módon nagyon büszke, hiszen lánya az első diplomás a családban.

A diplomaosztóról most Gáspár Bea posztolt egy friss fotót a közösségi oldalára. A család elegáns öltözékben, vidáman pózol a kamerának.

A büszke Gáspár család Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Gyanús fotó készült Meghan Markle-ről: az alattvalók szerint babát várhathttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyanus-foto-keszult-meghan-marklerol-az-alattvalok-szerint-babat-varhat.htmlFriss fotók készültek Meghan Markle-ről és Harry hercegről. A hercegné ismét csodásan festett kék ruhájában, a rajongóknak azonban mégsem ez tűnt fel elsőnek, hanem az, hogy furcsán domborodik a pocakja. Lehet, hogy babát vár? TV + Sztárok--Esztergályos Cecília és Spáh Dávid is reagált Ádám Tamás halálhírérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-esztergalyos-cecilia-es-spah-david-is-reagalt-adam-tamas-halalhirere.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Ádám Tamás színész, mindössze 66 évesen. Barátait teljesen letaglózta a színész halálának híre. TV + Sztárok--Pásztor Anna üzent támadója édesanyjának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-pasztor-anna-uzent-tamadoja-edesanyjanak.htmlPásztor Anna a Facebookon, egy videón keresztül üzent támadója édesanyjának, barátainak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLukács Laci repülővel érkezett esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180907-lukacs-laci-repulovel-erkezett-eskuvojere.htmlA legnagyobb titokban vette el fiatal szerelmét a Tankcsapda frontembere, és a hírek szerint igazán különleges volt a lakodalom: repülőn érkeztek. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költözniehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-pecsi-ildiko-szerint-partos-csilla-semmit-nem-fektetett-a-hazba-amelybol-ki-kellett-koltoznie.htmlPécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. TV + Sztárok--13 év után előkerült Judy Garland legendás cipőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-13-ev-utan-elokerult-judy-garland-legendas-cipoje-oz.htmlÚgy tűnik, előkerült Judy Garland cipője, amelyet az Óz, a csodák csodája című filmben viselt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.