Kourtney Kardashian fenék bikini valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourthney Kardashian minden szemszögből megmutatta formás idomait.

Trükkös szelfit készített Kourtney Kardashian: a csinos celebnő egy fürdőszobában vetkőzött bikinire. A kép érdekessége, hogy a helyiségben szinte minden fal tükörből van, így formás idomait minden szögből látni lehet.

Cat in the hat", azaz cica a kalapban – csak ennyit fűzött hozzá a fotóhoz, amely már 1,8 millió lájkot kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

cat in the hat

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akikről kiderült, pocsékok az ágyban: Eminem és Jennifer Aniston is kapott kritikát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180907-sztarok-akikrol-kiderult-pocsekok-az-agyban-eminem-es-jennifer-aniston-is-kapott-kritikat.htmlHa valamit, ezt biztosan nem tennék közzé magukról a sztárok, de sajnos az egykori partnereknek sokszor jár el a szája. Így bizony az ágyban nyújtott teljesítményük sem marad titok, ami csak akkor baj, ha valaki nem volt lenyűgöző. Az ebben a listában szereplő hírességekről márpedig az a hír járja, hogy nem volt kielégítő a teljesítményük. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee-t nem érdekli az egészséges életmódhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-ganxsta-zoleet-nem-erdekli-az-egeszseges-eletmod.htmlBár kislánya születésével sokat változott Ganxsta Zolee élete, a szabadszájú rappert továbbra sem izgatja, mennyire él egészséges életmódot. Elmondása szerint mindenkinek úgy kell élnie, hogy jól érezze magát, ő pedig éppen ezt teszi. TV + Sztárok--Sarka Kata ujján gyűrű csillog: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-sarka-kata-ujjan-gyuru-csillog.htmlSarka Kata legutóbbi fotóján jól látszik, hogy gyűrűsujját bizony egy ékszer díszíti. Vajon ez az, aminek tűnik? TV + SztárokOrigoMasterChef VIP: kiesett Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20180907-masterchef-vip-kiesett-tilla.htmlA MasterChef VIP legutóbbi epizódjában Tillának kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoDavid Beckhamet egy titokzatos nővel fotózták le Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-david-beckhamet-egy-titokzatos-novel-fotoztak-le-miamiban.htmlÚj csapata, az Inter Miami kedvéért utazott Miamiba David Bekcham, aki egy kis pihenésre is szakított időt. A lesifotósok pedig megörökítették, ahogyan egy ismeretlen barna hajú nővel flörtöl a medence partján. TV + Sztárok--Gyanús fotó készült Meghan Markle-ről: az alattvalók szerint babát várhathttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyanus-foto-keszult-meghan-marklerol-az-alattvalok-szerint-babat-varhat.htmlFriss fotók készültek Meghan Markle-ről és Harry hercegről. A hercegné ismét csodásan festett kék ruhájában, a rajongóknak azonban mégsem ez tűnt fel elsőnek, hanem az, hogy furcsán domborodik a pocakja. Lehet, hogy babát vár? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.