Nyerő Páros: Kefir szerelme, Mariann beszólt Solti Ádám párjának, Berninek

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Nyerő páros Kefír Kis Bernadett Solti Ádám beszólás kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kefir kedvese, Mariann még egy utolsót odaszúrt Solti Ádám szerelmének, Berninek mielőtt elhagyták volna a Nyerő Páros villáját.

A Nyerő Páros legutóbbi része sem telt el feszült pillanatok nélkül. Kefir és szerelme, Mariann kapta a legkevesebb szavazatot. A pár nem viselte túl jól a kiesést és a távozáskor, illetve még a szavazás során odaszúrtak egyet Solti Ádám kedvesének, Berninek.

Mindenki meglepetésére Mariann egyenesen napraforgónak titulálta Bernit, majd amikor elhagyták a villát, odaszólt Vasvári Vivinek is, hogy nyissa ki a szemét. Köztudott, hogy Vivi és Berni jól kijönnek egymással, így valószínűleg erre vonatkozott ez az utalás is.

Gyógyszermérgezés okozhatta a Família Kft. sztárjának, Ádám Tamásnak a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180907-gyogyszermergezes-okozhatta-a-familia-kft-sztarjanak-adam-tamasnak-a-halalat.htmlA Família Kft. sztárját, Ádám Tamást holtan találták otthonában. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, mi okozhatta a színész tragikus halálát. TV + Sztárok--Nyerő páros: Solti Ádám párja, Berni sokkot kapott a mászós feladattólhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-nyero-paros-solti-adam-parja-berni-sokkot-kapott-a-maszos-feladattol.htmlSolti Ádám párja, Berni rettenetesen fél a magasságtól, így a Nyerő páros legutóbbi feladata nem volt a kedvence: egy hatalmas torta tetejére kellett felmászniuk. TV + Sztárok--Kefir és szerelme, Mariann távozott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-kefir-es-szerelme-mariann-tavozott-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-musorabol.htmlAz RTL Klub Nyerő Páros című műsorában sztárpárok küzdenek meg szerelmeikkel és versenytársaikkal azért, hogy elnyerják a legjobb szerelmespár címét. Ezúttal Kefir és Mariann maradtak alul a harcban.TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költözniehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-pecsi-ildiko-szerint-partos-csilla-semmit-nem-fektetett-a-hazba-amelybol-ki-kellett-koltoznie.htmlPécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. TV + Sztárok--Ezért égetik a Nike cipőjüket az amerikaiakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ezert-egetik-a-nike-cipojuket-az-amerikaiak.htmlEgyre több amerikai égeti a Nike cipőjét, méghozzá a csatorna legújabb reklámja miatt. TV + Sztárok--Ezért kell mindig emelt fővel járnia Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-ezert-kell-mindig-felemelt-fovel-jarnia-meghan-marklenek.htmlKiderült, miért jár mindig emelt fővel Meghan Markle, Katalin hercegné és a királyi család többi tagja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.