Nyerő páros Tokár Tomi sírás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő párosban komoly kihívás elé állítják a férfi versenyzőket, Tokár Tomi el is sírta magát.

Nincs könnyű dolguk a Nyerő páros versenyzőinek, hiszen napról napra kifejezetten kemény feladatokban kell bizonyítaniuk. A következő megmérettetésben a férfiaknak kell megmutatni, mennyire bátrak is, és bizony sokuknak megremegett a lábuk: egy ingadozó hídon kellett ugyanis átkelniük, amely Solti Ádámot és Gáspár Lacit is kiakasztotta az előzetes tanulsága szerint, de Tokár Tomi is elsírta magát.

Tokár Tomi elsírta magát Forrás: RTL Klub
David Beckhamet egy titokzatos nővel fotózták le Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-david-beckhamet-egy-titokzatos-novel-fotoztak-le-miamiban.htmlÚj csapata, az Inter Miami kedvéért utazott Miamiba David Bekcham, aki egy kis pihenésre is szakított időt. A lesifotósok pedig megörökítették, ahogyan egy ismeretlen barna hajú nővel flörtöl a medence partján. TV + Sztárok--Hosszú Katinka Kazanyból posztolt: izgatottan várja a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180907-hosszu-katinka-kazanybol-posztolt-izgatottan-varja-a-versenyt.htmlHosszú Katinka Kazanyból jelentkezett be a közösségi oldalán, már nagyon várja, hogy elkezdődjön következő versenye. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa is showkirálynő lesz a Csak show és más semmi című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-koholak-alexa-is-showkiralyno-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musorban.htmlLassan lehull a lepel a hamarosan induló Csak show és más semmi című műsor minden szereplőjéről. Most kiderült, hogy Koholák Alexa is showkirálynő lesz. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee-t nem érdekli az egészséges életmódhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-ganxsta-zoleet-nem-erdekli-az-egeszseges-eletmod.htmlBár kislánya születésével sokat változott Ganxsta Zolee élete, a szabadszájú rappert továbbra sem izgatja, mennyire él egészséges életmódot. Elmondása szerint mindenkinek úgy kell élnie, hogy jól érezze magát, ő pedig éppen ezt teszi. TV + Sztárok--Ma van Gáspár Evelin diplomaosztójahttp://www.life.hu/sztarok/20180907-ma-van-gaspar-evelin-diplomaosztoja.htmlVégre eljött Gáspár Evelin nagy napja: ma van a diplomaosztója. TV + Sztárok--Sarka Kata ujján gyűrű csillog: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180907-sarka-kata-ujjan-gyuru-csillog.htmlSarka Kata legutóbbi fotóján jól látszik, hogy gyűrűsujját bizony egy ékszer díszíti. Vajon ez az, aminek tűnik? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.