Pásztor Anna üzent támadója édesanyjának: videó

rendőrség támadás letartóztatás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna a Facebookon, egy videón keresztül üzent támadója édesanyjának, barátainak.

Augusztus elején robbant a hír, miszerint egy őrült rajongó végezni akart Pásztor Annával. Szerencsére a rendőrök a férfit elkapták és előzetes letartóztatásba helyezték. A 30 nap most letelt, de a bíróság és ügyészség úgy döntött, a támadó még nem szabadulhat, november 6-ig még biztosan rács mögött marad.

Az énekesnő ettől egy kicsit megkönnyebbült és nagyon bízik abban, hogy az illető ez idő alatt átgondolja a történteket és talán megváltozik.

Egy lélegzetvételi szusszanást ad még nekünk ez a döntés. Egy picit megnyugodtam. Nagyon remélem, hogy ez elegendő lesz, hogy ennek az embernek a gondolkodásmódját és élethez, és a hozzám való hozzáállását megváltoztassa. Remélem, ez egy téves döntés volt a részéről, és rá fog jönni, hogy ez egy zsákutca. Talán még neki sem késő megváltozni, és új értelmet keresni az életben" – mondta el Facebook-videójában.

Pásztor Anna egyúttal üzent támadója családtagjainak is.

Szeretném megkérni ennek az embernek a barátait, és az anyukáját, hogy karolják fel, mert figyelemre, törődésre van szüksége. Értessék meg vele, hogy teljes kapufa, amibe ő belesétált, és még nem késő kijönni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.