Megszólaltak a szomszédok Ádám Tamással kapcsolatban

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
színész gyógyszermérgezés Ádám Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 66 éves színművészt, Ádám Tamást csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Halála okát állítólag gyógyszermérgezés okozta, közeli ismerősei szerint azonban nem öngyilkosság, hanem baleset áll ennek a hátterében. Szpmszédai közül néhányan viszont azt állítják: látszott, hogy baj van a színésszel. 

"Nem sokat beszélgettem vele, általában csak köszöntünk, de az utóbbi hetekben már az is elmaradozott a részéről. Látszott, hogy nincs jó állapotban, és nagyon elvan a gondolataiban" – mondta az egyik szomszéd a Borsnak, aki elmondta, nem is tudta, hogy híres színésszel lakik egy házban, mint ahogyan a többiek sem.

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Itt laknak a feleségével. A mllettük levô lakásban a lánya és a párja él kicsi gyermekükkel, Samuval. Nagyon rendes család, teli van virággal körülöttük minden, ebből is tudtam, hogy rossz emberek nem lehetnek. Igazi művész család, a lány fest, de azt nem tudtam, hogy a nagypapa Ádám Tamás" – mondta egy másik ott lakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.