Így borult ki a pályán Serena Williams: az ütőjét is kettétörte - videó

vita Serena Williams bíró teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Yorkban zajló nyílt női teniszbajnokság elődöntőjében Oszaka Naomi, a 20 éves japán teniszező és a világklasszis Serena Williams játszott egymással. A mérkőzés nem volt balhétől mentes, Serena az ütőjét is kettétörte.

Oszaka már a játék elején magabiztosan vezetett, amit tovább erősített 5:1-re. A bíró Williamsnek ezután már csak egy gémet engedélyezett. Sikerült szépítenie az amerikai klasszisnak, de bukta a szerváját, ezért pedig mérgében kettértörte az ütőjét. A dühöngése után megkapta a második figyelmeztetését, és büntető pontot szabott ki a rá a bíró. Ezután Williams heves veszekedésbe kezdett a székbíróval, először indulatosan, majd sírva hajtogatta, hogy igazságtalanság érte, és a bíró márpedig bocsánatkéréssel tartozik neki - írta a 24.hu.

A meccset végül a japán teniszezőnő nyerte.

Így csókolja új szerelme Hódi Pamelát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-csokolja-uj-szerelme-hodi-pamelat-foto.htmlBerki Krisztián exe, Hódi Pamela szerelmes fotót posztolt. Így szereti őt új párja, Bence egy hosszú hét után. TV + Sztárok--Óriási balhé a New York-i divathéten: Cardi B rátámadt Nicki Minajrahttp://www.life.hu/sztarok/20180909-oriasi-balhe-a-new-yorki-divatheten-cardi-b-ratamadt-nicki-minajra.htmlCardi B a New York-i divathét egyik buliján nekiment vetélytársának, Nicki Minajnak. TV + Sztárok--Nánási Pál megmutatta a meztelen Ördög Nórát: csak egy törölköző van a fejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nanasi-pal-megmutatta-a-meztelen-ordog-norat-csak-egy-torolkozo-van-a-fejen.htmlÖrdög Nóra 37 éves lett, amit a férjével, Nánási Pállal egy írországi utazással ünnepeltek meg. Több fotót is megosztottak közösségi oldalukon a kirándulásról, többek között egy olyant is, amin a műsorvezető meztelen.TV + Sztárok--Megnősült a Tankcsapda frontembere, Lukács László: fiatal lányt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-megnosult-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo-fiatal-lanyt-vett-el.htmlAugusztus elején röppent fel a hír, hogy Lukács László, a Tankcsapda frontembere megnősül. A menyasszony kilétéről azóta sem lehetett semmit tudni, most viszont meg is mutatta újdonsült feleségét a zenész. TV + Sztárok--Látta, ahogy férje megüti Weisz Fannit: nyilatkozott a modell barátnője, Szabadi Diánahttp://www.life.hu/sztarok/20180906--latta-ahogy-ferje-meguti-weisz-fannit-nyilatkozott-a-modell-baratnoje-szabadi-diana.htmlTovább gyűrűzik a botrány Weisz Fanni körül. A modell a napokban üzent az édesanyjának, sőt találkoztak is, ahonnan Fanni elrohant. Most pedig a lány egykori barátnője tálalt ki a Borsnak.TV + SztárokOrigoLuxusautóban, lehúzott tetőnél szexelt Berki Krisztián és Mazsihttp://www.life.hu/sztarok/20180829-luxusautoban-lehuzott-tetonel-szexelt-berki-krisztian-es-mazsi.htmlMár megszokhattuk, hogy Berki Krisztián és párja, Katona Renáta Mazsi a nyilvánosság előtt élik életüket. Szinte mindenről beszámolnak, de a mostanihoz hasonló eset még nem történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.