Ilyen visszajelzéseket kapott Istenes Bence a német csatornától

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Sky Istenes Bence Németország X Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence Németországban, a Sky csatornán vezeti az X Factort. Eddig csak pár adás ment le, de úgy tűnik, nagyon elégedettek a magyar műsorvezetővel.

A Borsonline-nak adott interjút Istenes Bence. A műsorvezető a németországi munkájáról mesélt, és azt is elárulta, hogy a csatornánál számítanak rá az X Factor következő szériáiban is.

"Nagyon jó visszajelzéseket kaptam, a csatorna már jelezte, hogy ha lesznek következő évadok, számítanak rám. Bízom benne, hogy más műsorban is megmutathatom majd magam, mert szeretném azt felépíteni kint is, ami már Magyarországon sikerült" - mondta Bence, aki egyelőre nem tud választani a Magyarország és Németország között. "Nem választanék a két ország között, mindkét helyen szeretnék dolgozni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a célom az, hogy minél több formátumban kipróbálhassam magam itthon, és Németországban is."

Istenes Bencére továbbra is számítanak a német csatornánál Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Bence visszanézte már a műsorokat, és elégedett a teljesítményével, de azt mondja, még visszafogottabb, mint az itthoni műsorokban, nem tud olyan magabiztosan poénkodni, mint magyar nyelven. Istenes Bencét élőben először október 5-én láthatjuk a német X Factorban első élő show-jában.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.