Könnyekben tört ki a kamerák előtt Csomor Csilla a MasterChef VIP-ben

Forrás: RTL Klub/Story Extra -
színésznő MasterChef VIP sírás Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csomor Csilla számára lelkileg megterhelő volt a MasterChef VIP legutóbbi adása, hiszen nehezen viselte a kritikákat, amiket kapott. De megnyugodhatott, mert továbbjutott.

"Ólomlábakon mentek a percek, úgy éreztem, hogy soha nem lesz ennek vége. Úgy vert a szívem, hogy ez a kis táblám elkezdett ugrálni. Ez nem csak a főzésről szól, hanem az idegek harcáról is, meg a stresszkezelésről. Én ezt nagyon szeretem! Én ezt majdnem annyira szeretem, mint a hivatásomat" - mondta a színésznő könnyek között a műsorban.

Így borult ki a pályán Serena Williams: az ütőjét is kettétörte - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-borult-ki-a-palyan-serena-williams-az-utojet-is-kettetorte.htmlA New Yorkban zajló nyílt női teniszbajnokság elődöntőjében Oszaka Naomi, a 20 éves japán teniszező és a világklasszis Serena Williams játszott egymással. A mérkőzés nem volt balhétől mentes, Serena az ütőjét is kettétörte.TV + Sztárok--Így csókolja új szerelme Hódi Pamelát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-csokolja-uj-szerelme-hodi-pamelat-foto.htmlBerki Krisztián exe, Hódi Pamela szerelmes fotót posztolt. Így szereti őt új párja, Bence egy hosszú hét után. TV + Sztárok--Óriási balhé a New York-i divathéten: Cardi B rátámadt Nicki Minajrahttp://www.life.hu/sztarok/20180909-oriasi-balhe-a-new-yorki-divatheten-cardi-b-ratamadt-nicki-minajra.htmlCardi B a New York-i divathét egyik buliján nekiment vetélytársának, Nicki Minajnak. TV + Sztárok--Nánási Pál megmutatta a meztelen Ördög Nórát: csak egy törölköző van a fejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nanasi-pal-megmutatta-a-meztelen-ordog-norat-csak-egy-torolkozo-van-a-fejen.htmlÖrdög Nóra 37 éves lett, amit a férjével, Nánási Pállal egy írországi utazással ünnepeltek meg. Több fotót is megosztottak közösségi oldalukon a kirándulásról, többek között egy olyant is, amin a műsorvezető meztelen.TV + Sztárok--Megnősült a Tankcsapda frontembere, Lukács László: fiatal lányt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-megnosult-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo-fiatal-lanyt-vett-el.htmlAugusztus elején röppent fel a hír, hogy Lukács László, a Tankcsapda frontembere megnősül. A menyasszony kilétéről azóta sem lehetett semmit tudni, most viszont meg is mutatta újdonsült feleségét a zenész. TV + Sztárok--Eldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: nem erre számítottak a focirajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-nem-megy-a-videotonhoz.htmlTegnap éjfélre véglegessé vált a Videoton kerete az EL-meccsekre, de Dzsudzsák nem írt alá hozzájuk - írja a Borsonline. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.