Bódi Sylvi bugyiban és melltartóban a rúdon: fotó

Forrás: Instagram/sylvibodi
Forrás: Instagram/sylvibodi -
rúdtánc bugyi melltartó Bódi Sylvi mellek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi újra Budapesten van, és régi szenvedélyének hódol: rúdtánc közben jelentkezett be közösségi oldalára.

Bár Bódi Sylvi pár hete még azt ígérte, hogy hetekre eltűnik a nyilvánosság elől, most újra visszatért. Immár nem Angliából, hanem Budapestről posztolt a közösségi oldalára nem is akármilyen képet. A csinos modell bugyiban és melltartóban mutatott be fejjel lefelé egy akrobatikus mutatványt a rúdon.

Íme, a merész felvétel!

Óceánba ugrott a német popsztár, Daniel Küblböck: egyelőre nem találjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-oceanba-ugrott-a-nemet-popsztar-daniel-kublbock-egyelore-nem-talaljak.htmlVízbe ugrott egy óceánjáró hajóról a német popsztár, Daniel Küblböck. A férfit hiába keresik nagy erőkkel, egyelőre nem találják. TV + SztárokOrigoFriss felvétel készült a a 90-es évek szívtiprójáról, Jason Donovanrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-friss-felvetel-keszult-a-a-90es-evek-szivtiprojarol-jason-donovanrol.htmlKylie Minogue koncertjén a minap váratlanul megjelent az énekesnő egykori párja, és duettpartnere, Jason Donovan. A férfi még ma is remekül néz ki. TV + Sztárok--Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválnihttp://www.life.hu/sztarok/20180910-diana-szemelyi-edzoje-elarulta-a-hercegno-soha-nem-akart-elvalni.htmlDiana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól. TV + Sztárok--Megházasodott Ryan Lochte, olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-meghazasodott-ryan-lochte-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzűk körben mondta ki a boldogító igent Ryan Lochte szerelmének, akivel már van egy közös gyermekük. TV + SztárokOrigoKiderült, miért hagyta ott a köztévét Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kiderult-miert-hagyta-ott-a-koztevet-tatar-csilla.htmlMúlt héten jelentette be közösségi oldalán Tatár Csilla, hogy elhagyja a köztévét. A Blikk most megtudta, hogy mi állhat a műsorvezető döntésének hátterében. TV + SztárokOrigoMegtörte a csendet Ariana Grande: így búcsúzott elhunyt szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-megtorte-a-csendet-ariana-grande-igy-bucsuzott-elhunyt-szerelmetol-mac-millertol.htmlEgy képpel búcsúzott exétől, Mac Millertől Ariana Grande énekesnő.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.