Ez lesz Meghan Markle terhességének biztos jele: a haját kell figyelnünk

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
haj Meghan Markle jel terhes egyenesítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki árgus szemekkel figyeli Meghan Markle pocakját jelek után kutatva, de ha még a bejelentés előtt értesülni akarunk a hercegné várandósságáról, akkor a haját kell mustrálnunk.

Azóta, hogy Meghan Markle és Harry összeházasodtak mindenki arra vár, mikor jelentik be a baba érkezését. Már egy bővebb fazonú ruha láttán terhesnek kiáltják a hercegnét, ám egy szakértő most elárulta, mi lesz az a jel, ami várandósságra utalhat. Nem Meghan öltözékét kell árgus szemekkel figyelnünk, hanem a haját.

Meghan Markle haját kell figyelni Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A hercegnének ugyanis természetesen göndör haja van, de tartós egyenesítést használ rakoncátlan fürtjei megzabolázására. Myka Meier etikettszakértő szerint azonban ezzel fel kell hagynia, ha teherbe esik függetlenül attól, milyen módszert is használ. „Ahogy teherbe esik, fel kell hagynia ezzel. Ugyanazokat a termékeket használtam én is, és abba kellett hagynom, amikor várandós lettem" – mondta a nő, aki szerint Meghan göndör fürtjeit különböző kontyokkal próbálja majd elrejteni - írja a The Sun.

Párkapcsolatáról vallott Palvin Barbi: öt év után újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180910-parkapcsolatarol-vallott-palvin-barbi-ot-ev-utan-ujra-szerelmes.htmlMár biztos: Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy pár. A csinos modell most a kettejük között bimbózó kapcsolatról mesélt. TV + Sztárok--Friss felvétel készült a a 90-es évek szívtiprójáról, Jason Donovanrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-friss-felvetel-keszult-a-a-90es-evek-szivtiprojarol-jason-donovanrol.htmlKylie Minogue koncertjén a minap váratlanul megjelent az énekesnő egykori párja, és duettpartnere, Jason Donovan. A férfi még ma is remekül néz ki. TV + Sztárok--Székhelyi József kislánya, Sára még mindig hazavárja édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-szekhelyi-jozsef-kislanya-sara-meg-mindig-hazavarja-edesapjat.htmlSzékhelyi József kislánya, Sára mindössze hat éves és még képtelen megérteni, hogy édesapja már nem tér haza többé. TV + Sztárok--Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválnihttp://www.life.hu/sztarok/20180910-diana-szemelyi-edzoje-elarulta-a-hercegno-soha-nem-akart-elvalni.htmlDiana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól. TV + Sztárok--Megházasodott Ryan Lochte, olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-meghazasodott-ryan-lochte-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzűk körben mondta ki a boldogító igent Ryan Lochte szerelmének, akivel már van egy közös gyermekük. TV + SztárokOrigoMajkát támadják az Újpest-szurkolók Curtis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-majkat-tamadjak-az-ujpestszurkolok-curtis-miatt.htmlSok támadást kap Majka azóta, hogy Curtis drogproblémájáról nyíltan beszélt. Az Újpest-drukkerek sem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.