Berki Renáta videóban mesélte el: napi kétszer minimum szexelnek Berki Krisztiánnal

Mazsi szex Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autós videóinterjúban mesélte el Berki Mazsi: napi kétszer biztosan szexelnek Krisztiánnal.

Berki Mazsi a többi között mesélt arról videós interjújában, hogy karikagyűrűt visel és hamarosan leleplezik, vajon összeházasodak-e Krisztiánnal ám még ettől is érdekesebb az volt, hogy elárulta:

napi kétszer biztosan szexelnek Berkivel,

annyira imádják egymást.

Villányi Andi, énekesnő esett ki először a MasterChef VIP harmadik elődöntőjéből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-villanyi-andi-enekesno-esett-ki-eloszor-a-masterchef-vip-harmadik-elodontojebol-video.htmlA MasterChef VIP harmadik elődöntőjében újabb sztárcsapat méri össze tudását a héten. Első feladatként azt kapták a séfektől, hogy a hozzájuk legjobban passzoló ételt készítsék el: Villányi Andinak ez a feladat okozta a vesztét, ő távozott először a csapatból.TV + SztárokOrigoKate Moss modell 25 év után felhagyott a bulizással, nem iszik alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kate-moss-modell-25-ev-utan-felhagyott-a-bulizassal-nem-iszik-alkoholt.htmlA világhírű modell, Kate Moss nemcsak szépségéről és profizmusáról híres, hanem arról is, hogy imád bulizni, ezen alkalmakkor pedig a féktelen italfogyasztást sem vetette meg. Ám úgy döntött, leteszi az italt, egy éve egy kortyot sem ivott. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja üzent lányának, hogy menjen haza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-weisz-fanni-edesanyja-uzent-lanyanak-hogy-menjen-haza.htmlWeisz Fanni édesanyja ismét üzent lányának, szeretné, ha Fanni hazamenne. TV + SztárokOrigoÓceánba ugrott a német popsztár, Daniel Küblböck: egyelőre nem találjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-oceanba-ugrott-a-nemet-popsztar-daniel-kublbock-egyelore-nem-talaljak.htmlVízbe ugrott egy óceánjáró hajóról a német popsztár, Daniel Küblböck. A férfit hiába keresik nagy erőkkel, egyelőre nem találják. TV + SztárokOrigoEz lesz Meghan Markle terhességének biztos jele: a haját kell figyelnünkhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-ez-lesz-meghan-markle-terhessegenek-biztos-jele-a-hajat-kell-figyelnunk.htmlMindenki árgus szemekkel figyeli Meghan Markle pocakját jelek után kutatva, de ha még a bejelentés előtt értesülni akarunk a hercegné várandósságáról, akkor a haját kell mustrálnunk. TV + Sztárok--Nagyon megnőtt Orbán Viktor első unokája, Aliz: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nagyon-megnott-orban-viktor-elso-unokaja-aliz-friss-foto.htmlRégen láttuk már Orbán Viktor első unokáját, a kis Alizt, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyemekét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.