szépségkirálynő alkohol bor Koroknyai Virág borfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág egy iszogatós fotót töltött fel a közösségi oldalára. A szépségkirálynő borfesztiválon járt.

A Magyarország Szépe verseny 2017-es győztese, Koroknyai Virág a minap borfesztiválon járt, ahonnan természetesen posztolt is. A képen láthatóan nagyon felszabadult, épp egy palackból önt ki bort egy pohárba.

Igen, megint alkoholt iszom" – írta viccesen a fotóhoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Igen megint alkoholt iszom ‍♀️ Hello Borfesztivál

MISS WORLD HUNGARY 2017 (@viragkoroknyai) által megosztott bejegyzés,

Nádai Anikó mellszelfit lőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180911-nadai-aniko-mellszelfit-lott.htmlNádai Anikó autóban villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokOrigoFésűs Nelly rúdtánccal lepte meg férjét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-fesus-nelly-rudtanccal-lepte-meg-ferjet.htmlFésűs Nelly szexi produkcióval varázsolta el férjét az RTL Klub műsorában: egy dögös rúdtáncot mutatott be. TV + SztárokOrigoCsisztu Zsuzsa és férje különleges helyen születésnapoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-csisztu-zsuzsa-es-ferje-kulonleges-helyen-szuletesnapoztak.htmlFérje születésnapját ünnepelték Csisztu Zsuzsáék, ehhez pedig egy különleges helyet választottak. Így ünnepelt a pár. TV + SztárokOrigoMeghalt a vízszerelő, aki Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meghalt-a-vizszerelo-aki-lagzi-lajcsi-artatlansagat-bizonyithatna.htmlKözüzemi csalás miatt indult eljárás Lagzi Lajcsi ellen évekkel ezelőtt, a büntetőperben nagy szerepet kaptak azok a szakemberek, akikkel a zenész együtt dolgozott az elmúlt években. Köztük a vízszerelő, vagyis a hatodrendű vádlott, aki tragikus módon a kórházi kezelése alatt életét vesztette. Lajcsi szerint ő ennek a pernek az első halálos áldozata. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Dudás Dániel kapcsolatáról vallott egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180911-katinka-es-dudas-daniel-kapcsolatarol-vallott-egy-bennfentes.htmlÚjra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem. TV + SztárokOrigoVeiszer Alinda és férje, László Pál távoztak a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-veiszer-alinda-es-ferje-laszlo-pal-tavoztak-a-nyero-parosbol.htmlVeiszer Alinda férjével, László Pállal versenyzett az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, és a legutóbbi szavazáson ők estek ki a játékból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.