Pintér Máté szépségverseny fiú Pintér Tibor apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor nagyon büszke fiára, hiszen korosztályában ő lett a legszebb fiú az országban. Tenya azonban azt szeretné, ha fia nem csak szépségére alapozna, rendes szakma tanulására biztatja. 

Szépségversenyen indult Pintér Tibor 12 éves fia, Máté, akit korosztálya legszebbjének választottak a hétvégén. Bár a büszke apa nem lehetett ott a megmérettetésen, nagyon izgult érte.

"Az egyik szemem sír, a másik nevet. Ilyen korban minden győzelem fontos, ebből is épülhet egy kiskamasz, de úgy tartom, hogy nem lehet egy férfinak jövőképe az, hogy csak a helyes pofija alapján a szépségiparban dolgozzon" - nyilatkozta a Borsnak Pintér Tibor. Mint mondta: nem bánja, ha fia hobbija lesz a modellkedés, de rendes szakmát szeretne Máténak. A fiút Szick Petra Dóra szépségkirálynő készítette fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feel this moment... #fashionshow #ability #modellife #models #modelling #pose #catwalk

Petra Dora Szick (Official) (@petraszickofficial) által megosztott bejegyzés,

"Rengeteg olyan karriert látok, ami a szépségre alapul, aztán hamar vége is lesz. Minden munkához szükséges a szorgalom, önmagában a szépség csak egy lufi" - mondta Tenya, aki bár bevallja, hogy ő maga is hiú, úgy érzi, hogy egy színész diploma és a Nemzeti Lovas Színház felépítése után már érdemes "szépnek" lennie.

Azt is elárulta, hogy Máténak már határozott elképzelései vannak jövőjéről. "Testnevelés- és drámaszakos tanár lenne most, a pedagógusvért édesapámtól örökölhette. Már most is mentorál egy kislányt a suliban" - mesélte Tenya.

Meghalt a vízszerelő, aki Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180911-meghalt-a-vizszerelo-aki-lagzi-lajcsi-artatlansagat-bizonyithatna.htmlKözüzemi csalás miatt indult eljárás Lagzi Lajcsi ellen évekkel ezelőtt, a büntetőperben nagy szerepet kaptak azok a szakemberek, akikkel a zenész együtt dolgozott az elmúlt években. Köztük a vízszerelő, vagyis a hatodrendű vádlott, aki tragikus módon a kórházi kezelése alatt életét vesztette. Lajcsi szerint ő ennek a pernek az első halálos áldozata. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Dudás Dániel kapcsolatáról vallott egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180911-katinka-es-dudas-daniel-kapcsolatarol-vallott-egy-bennfentes.htmlÚjra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem. TV + SztárokOrigoVeiszer Alinda és férje, László Pál távoztak a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-veiszer-alinda-es-ferje-laszlo-pal-tavoztak-a-nyero-parosbol.htmlVeiszer Alinda férjével, László Pállal versenyzett az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, és a legutóbbi szavazáson ők estek ki a játékból. TV + Sztárok--Berki Renáta videóban mesélte el: napi kétszer minimum szexelnek Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-berki-renata-videoban-meselte-el-napi-ketszer-minimum-szexelnek-berki-krisztiannal.htmlEgy autós videóinterjúban mesélte el Berki Mazsi: napi kétszer biztosan szexelnek Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoVillányi Andi, énekesnő esett ki először a MasterChef VIP harmadik elődöntőjéből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-villanyi-andi-enekesno-esett-ki-eloszor-a-masterchef-vip-harmadik-elodontojebol-video.htmlA MasterChef VIP harmadik elődöntőjében újabb sztárcsapat méri össze tudását a héten. Első feladatként azt kapták a séfektől, hogy a hozzájuk legjobban passzoló ételt készítsék el: Villányi Andinak ez a feladat okozta a vesztét, ő távozott először a csapatból.TV + SztárokOrigoEz lesz Meghan Markle terhességének biztos jele: a haját kell figyelnünkhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-ez-lesz-meghan-markle-terhessegenek-biztos-jele-a-hajat-kell-figyelnunk.htmlMindenki árgus szemekkel figyeli Meghan Markle pocakját jelek után kutatva, de ha még a bejelentés előtt értesülni akarunk a hercegné várandósságáról, akkor a haját kell mustrálnunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.