Bíró Ica 85 millió forintért árulhatja egyik ingatlanát

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ház hitel ingatlan tartozás Bíró Ica eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint árulja egyik ingatlanát Bíró Ica, hogy ki tudja fizetni tartozását. Devizahitele ugyanis háromszorosára nőtt ez eredetinek. 

Bíró Ica több, mint 10 évvel ezelőtt vett fel 10 milliós devizahitelt, hogy beindítsa saját szépségklubját. Két lakást vásárolt, ám a törlesztőrészletek hamar a duplájukra nőttke, a bank átadta tartozását egy faktoring cégnek. Hitele először duplájára, majd triplájára nőtt.

Ahogy mi is megírtuk: a Metal Lady bútorait már lefoglalták, dobozok között él otthonában. A Bors úgy véli, hogy most rábukkantak arra a hirdetésre, melyet Bíró Ica adott fel egy ingatlanhirdetési oldalon. Vélhetően itt árulja a szépségklubnak szánt lakást 85 millió forintért.

"Eladó egy 118 m2-es felújított félemeleti lakóingatlan Buda központjában a SZÉLL KÁLMÁN tér közvetlen szomszédságában, három kerület (I. II. és XII.) találkozásánál, kiváló közlekedéssel. TULAJDONOSTÓL!" - idézi a hirdetés szövegét a lap.

Bíró Ica egyébként korábban azt nyilatkozta nekik, hogy bízik az igazságszolgáltatásban, erősnek érzi magát.

Ha szeretnéd látni a hirdetésben szereplő lakásról készült képeket, kattints ide!

Bíró Ica a 2015-ös Story-gálán Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Fürdőruhában mutatta meg pocakját Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180912-furdoruhaban-mutatta-meg-pocakjat-voksan-virag.htmlVoksán Virág néhány hét múlva életet ad első gyermekének, de előtte még bevállalt egy merész, fürdőruhás fotózást. TV + Sztárok--Operettszínház: visszavonta pályázatát Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-operettszinhaz-visszavonta-palyazatat-kerenyi-miklos-gabor.htmlKerényi Miklós Gábor visszatért a Budapesti Operettszínházba, de csupán egy társulati gyűlés erejéig. TV + Sztárok--Fresh Andi már nem szingli többé: barátjába szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20180912-fresh-andi-mar-nem-szingli-tobbe-baratjaba-szeretett-bele.htmlNagy örömről számolt be Fresh Andi, de csak szűkszavúan: újra szerelmes.TV + SztárokOrigoWeisz Fanni barátja állítja, látta, hogy férje hátba veri a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-weisz-fanni-baratja-allitja-latta-hogy-ferje-hatba-veri-a-modellt.htmlMár nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly esett ki a MasterChef VIP versenyébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-gesztesi-karoly-esett-ki-a-masterchef-vip-versenyebol.htmlA MasterChef VIP-ból ismét távoznia kellett egy versenyzőnek, a séfek úgy döntöttek, Gesztesi Károly teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz. TV + SztárokOrigoÁllást ajánl Nánási Pál és Ördög Nóra: videóban mesélték el, mi lenne a feladathttp://www.life.hu/sztarok/20180912-allast-ajanl-nanasi-pal-es-ordog-nora-videoban-meseltek-el-mi-lenne-a-feladat.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál hobbiból kezdték annak idején a vlogolást, ám ez olyan jól sikerült, hogy saját csatornát is indítottak. Rengeteg feladattal jár a videókészítés, így segítségre van szükségük. Álláshírdetést adtak fel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.