Gesztesi Károly MasterChef VIP kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MasterChef VIP-ból ismét távoznia kellett egy versenyzőnek, a séfek úgy döntöttek, Gesztesi Károly teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz.

Egyre nehezebb a sztárok dolga a MasterChef VIP-ben, fel kell kötniük a kötényüket, ha tartani akarják az iramot. Mindannyian igyekeznek megfelelni a séfek elvárásainak, ám ez nem mindenkinek sikerül, aki pedig nem teljesít megfelelően, az kiesik. A legutóbbi adásban Gesztesi Károly volt az, akinek ételét nem találták elegendőnek a séfek, így neki kellett elbúcsúznia a versenytől.

Csepregi Éva előző házának előző tulajdonosa öngyilkos akart lenni a házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-csepregi-eva-elozo-hazanak-elozo-tulajdonosa-ongyilkos-akart-lenni-a-hazban.htmlA fontos események előtt horoszkópot készíttet, tart a fekete macskáktól, bizonyos babonákat figyelembe vesz, ezért is rendítette meg, amikor megtudta, hogy előző házának előző tulajdonosa otthonában akasztotta fel magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia Édeskettes című színpadi műsorában Majka Curtis drogproblémáival poénkodott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-liptai-claudia-edeskettes-cimu-szinpadi-musoraban-majka-curtis-drogproblemaival-poenkodott-video.htmlMajka Liptai Claudia és Pataki Ádám vendége volt még februárban az Édeskettes című színpadi főzőműsorban, ahol Curtis drogproblémáival poénkodott. A felvétel óta ez a poén a visszájára fordult, ugyanis pont emiatt vált szét a népszerű Majka-Curtis formáció.TV + Sztárok--A rehabon lévő Ben Afflecket látogatja playmate barátnője, Shauna Sextonhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-a-rehabon-levo-ben-afflecket-latogatja-playmate-baratnoje-shauna-sexton.htmlNemrégiben került be a Miamiban lévő rehabilitációs központba Ben Affleck alkholfüggősége miatt. Testvére szerint jól halad az elvonókúrával, látgatja őt barátnője, Shauna Sexton is, ám a család ennek nem örül. TV + Sztárok--Pataky Attila felesége is hisz a földönkívüliek létezésébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-pataky-attila-felesege-is-hisz-a-foldonkivuliek-letezeseben.htmlKöztudott, hogy Pataky Attila zenész hisz a földönkívüliek létezésében. Állítása szeirnt már többször megtapasztalta, hogy nem csak mese az egész. Kiderült, hogy felesége, Orsi is hisz abban, amiben a ő. TV + Sztárok--Elhunyt Oliver Hoare, Diana hercegné titkos szeretőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180911-elhunyt-oliver-hoare-diana-hercegne-titkos-szeretoje.htmlA kilencvenes évek elején folytott viszonyt Diana hercegné a műkereskedő, Oliver Hoare-val, aki hétfőn 73 éves korában lehunyt. A férfit Lady D egyszer még a Kensington-palotába is becsempészte, aminek rossz vége lett. TV + Sztárok--Testvére szerint túl nagy a feneke Mádai Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-testvere-szerint-tul-nagy-a-feneke-madai-viviennek.htmlSaját testvére szólt be Mádai Viviennek: szerencsére nem gondolta komolyan, csak viccelődött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.