Liptai Claudia Édeskettes című színpadi műsorában Majka Curtis drogproblémáival poénkodott: videó

drogprobléma poén Liptai Claudia Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka Liptai Claudia és Pataki Ádám vendége volt még februárban az Édeskettes című színpadi főzőműsorban, ahol Curtis drogproblémáival poénkodott. A felvétel óta ez a poén a visszájára fordult, ugyanis pont emiatt vált szét a népszerű Majka-Curtis formáció.

Majka is részt vett Liptai Claudia és férje színpadi főzőműsorában, ahol Hajós Andrással mutatta meg konyhai tudományát. Clau a tőle megszokott csípős humorával megkérdezte a rappert, kér-e a maradék kis fehér porból, amire az ózdi hős így vágott vissza:

Van egy kis fehér por, érdekel? – kérdezte Claudia viccesen Majkától - emlékezett vissza a Bors.

Engem nem, de a Curtisnek vinnék!

Február óta sok minden történt, a híres Majka-Curtis formáció pont a drogok miatt ment tönkre, ugyanis Majka a SZIN-en, a nyáron bejelentette, hogy barátja és zenésztársa komoly kokain problémákkal küzd, így elválnak útjaik. A főzőműsor alatt is komoly küzdelem zajlott köztük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.