Nászéjszakájáról vallott Fésűs Nelly

Forrás: TV2 -
esküvő házasság Vajtó Lajos nászéjszaka Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly elárulta, a nászéjszakán végre nyugodtan aludt a férje. Vajtó Lajos titokban szervezte az esküvőt, és annyira izgult, hogy előtte éjjelente mindig ébren volt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, szeptember elsején a legnagyobb titokban férjhez ment Fésűs Nelly. Még maga a színésznő sem tudta, milyen eseményre érkezett, a férje szervezte neki a ceremóniát.

Az ifjú felség most az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, párja nagyon izgult a szervezés miatt, éjjelente alig aludt valamit.

Nagyon jó volt a nászéjszakánk, mert a férjem most már végre nyugodtan aludt. Mert előtte nem értettem, miért kel fel minden éjszaka... Egyébként nagyon jól alszik. És reggel, amikor felébredtem, nem volt mellettem, kint volt a nappaliban. Mondom, miért keltél fel már megint? Aztán kiderült, hogy csak annyira ideges volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.