Nick Jonas és Priyanka Chopra Harry herceget és Meghan Markle-t koppintja

Nick Jonas eljegyzés Meghan Markle Priyanka Chopra Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Jonas és Priyanka Chopra szinte pontosan ugyanolyan eljegyzési fotót készíttetett, mint Meghan Markle és Harry herceg.

Mint arról már beszámoltunk, mindössze két hónap randizás után Nick Jonas eljegyezte a nála 10 évvel idősebb Priyanka Choprát. A párnak most elkészült a hivatalos eljegyzési fotója, amely meglehetősen hasonlít Meghan Markle és Harry herceg képéhez.

Persze ebből biztosan nem lesz harag, hiszen köztudott, hogy a csinos színésznő és az ifjú hercegné nagyon jó barátnők.

Nick Jonas és Priyanka Chopra

Harry herceg és Meghan Markle

Puskás Péter élete legnehezebb feladatának tartja az X-Faktor válogatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-puskas-peter-elete-legnehezebb-feladatanak-tartja-az-xfaktor-valogatojat.htmlPuskás Peti szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz, ennek ellenére nagyon is két lábbal jár a földön. Az InStyle szeptemberi számában nem csak az új kihívásokról, az X-Faktorról és arról mesél, hogyan tud ennyi projektben helytállni állni egyszerre, de azt is elárulja, mi változott benne a kezdeti, megasztáros időszak óta. TV + Sztárok--Tévékamerák előtt sírta el magát Mádai Vivien: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-tevekamerak-elott-sirta-el-magat-madai-vivien.htmlMádai Vivien elsírta magát a MasterChef VIP forgatásán. TV + Sztárok--Így néz ki Tolvai Reni édesanyja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-igy-nez-ki-tolvai-reni-edesanyja.htmlTolvai Reni megmutatta követőinek édesanyját, aki elképesztő formában van: nem kérdés, az énekesnő kitől örökölte szépségét. TV + SztárokOrigoA MasterChef VIP forgatásán érte baleset Nyári Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180912-a-masterchef-vip-forgatasan-erte-baleset-nyari-karoly.htmlKis híján veszélybe került Nyári Károly zongorakoncertje, ugyanis a híresség elvágta az ujját a MasterChef VIP forgatásán. TV + SztárokOrigoZaklatás áldozata lett a Gossip Girl sztárja, Penn Badgleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-zaklatas-aldozata-lett-a-gossip-girl-sztarja-penn-badgley.htmlMegdöbbentő kijelentést tett a Gossip Girl sztárja, Penn Badgley: korábban őt is zaklatták. TV + Sztárok--Weisz Fanni barátja állítja, látta, hogy férje hátba veri a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-weisz-fanni-baratja-allitja-latta-hogy-ferje-hatba-veri-a-modellt.htmlMár nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.