párkapcsolat Kiss Bernadett titok Solti Ádám hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros című műsorban fény derült arra, hogy a párok mennyire őszinték egymáshoz. Kiderült, hogy Solti Ádám évekig hazudott párjának, Kiss Bernadettnek. 

Solti Ádám évekig masszívan hazudott barátnőjének - derült ki a Nyerő Páros című műsorból. A női versenyzők több olyan történetet is hallottak párjukkal kapcsolatban, amelyről el kellett dönteniük, hogy igaz vagy hamis. Így néhány elhallgatott dolgora fény derülhetett a férfi versenyzők múltjából.

"Berni nagyon okos, és mindenre rájön" - mondta Solti Ádám, majd párja, Kiss Bernadett vette át a szót:

"Ádinak nem voltak ilyen emlékezetes hazugságai, ő csak úgy masszívan évekig hazudott folyamatosan. Nem volt egy nagy hazugság, hanem minden napra egy kicsi" - mesélte Bernadett.

"Szerette azt hazudni, hogy nem beszél valakivel, akiről én pontosan tudtam, hogy beszél vele és ez ment hónapokig" - tette hozzá, majd leszögezte: ez már csak egy rossz emlék, nem emlegetik.

Töltött fegyverrel kapták el a repülőtéren David Henrie színészthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-toltott-fegyverrel-kaptak-el-a-repuloteren-david-henrie-szineszt.htmlA Disney Channel népszerű színészét, David Henrie-t a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren kapták el a biztonságiak, maikor töltött fegyvert találtak a csomagjában. A sztár közösségi oldalán kért bocsánatot. TV + Sztárok--Bíró Ica 85 millió forintért árulhatja egyik ingatlanáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-biro-ica-85-millio-forintert-arulja-egyik-ingatlanat.htmlA jelek szerint árulja egyik ingatlanát Bíró Ica, hogy ki tudja fizetni tartozását. Devizahitele ugyanis háromszorosára nőtt ez eredetinek. TV + SztárokOrigoA MasterChef VIP forgatásán érte baleset Nyári Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180912-a-masterchef-vip-forgatasan-erte-baleset-nyari-karoly.htmlKis híján veszélybe került Nyári Károly zongorakoncertje, ugyanis a híresség elvágta az ujját a MasterChef VIP forgatásán. TV + SztárokOrigoTévékamerák előtt sírta el magát Mádai Vivien: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-tevekamerak-elott-sirta-el-magat-madai-vivien.htmlMádai Vivien elsírta magát a MasterChef VIP forgatásán. TV + Sztárok--Így néz ki Tolvai Reni édesanyja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-igy-nez-ki-tolvai-reni-edesanyja.htmlTolvai Reni megmutatta követőinek édesanyját, aki elképesztő formában van: nem kérdés, az énekesnő kitől örökölte szépségét. TV + SztárokOrigoZaklatás áldozata lett a Gossip Girl sztárja, Penn Badgleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-zaklatas-aldozata-lett-a-gossip-girl-sztarja-penn-badgley.htmlMegdöbbentő kijelentést tett a Gossip Girl sztárja, Penn Badgley: korábban őt is zaklatták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.