Töltött fegyverrel kapták el a repülőtéren David Henrie színészt

Forrás: Getty Images For Paramount Pictures/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
fegyver Disney Channel David Henrie Los Angeles repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney Channel népszerű színészét, David Henrie-t a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren kapták el a biztonságiak, maikor töltött fegyvert találtak a csomagjában. A sztár közösségi oldalán kért  bocsánatot. 

Többek között a Disney Channel műsoraiból és az Így jártam anyátokkal című sorozatból is ismerhetik a magyar nézők David Henrie színészt, akit a napkokban tartóztattak fel a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, mert egy töltött fegyvert találtak a csomagjában - írja a BBC.

David Henrie-t töltött fegyverrel kapták el Forrás: Getty Images For Paramount Pictures/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Állítása szerint csak véletlen vitte magával a 9 milliméteres pisztolyt. Az intézkedés során megállapították, hogy van engedélye a fegyverre, Henrie pedig közösségi oldalán kért bocsánatot a történtekért. Továbbá köszönetet mondott a rendőrségnek és a biztonságiaknak kedvességükért és profizmusukért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.