Férjhez ment Gyurácz Eszter, az ATV gyönyörű időjósa

Forrás: Youtube/ATV Zrt. -
ATV házasság feleség Gyurácz Eszter férj időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimondta a boldogító igen Gyurácz Eszter, az ATV csodaszép időjósa. Párjával, Barnabással 6 éve találtak egymásra. 

A Budai Várban, egy csodás ceremónián fogadott egymásnak örök hűséget Gyurácz Eszter, az ATV csodaszép időjósa és párja, Barnabás - tudta meg a Ripost.

"Leginkább azzal a szóval tudnám jellemezni az esküvőnket, hogy nyugodt. Persze gyönyörű, felejthetetlen és fantasztikus nap is volt egyben, de a legmeghatározóbb érzés mindkettőnkben a nyugodtság volt" - mondta a lapnak Gyurácz Eszter.

Gyurácz Eszter, a csodaszép időjós férjhez ment Forrás: Youtube/ATV Zrt.

"Nagyon hálás vagyok Istennek, a családjainknak és a barátainknak, hogy velünk örültek és annyi szeretetet kaptunk. Ez hihetetlen boldogsággal tölt el bennünket. Úgy gondoljuk, hogy a házasság nem csupán egy papír, vagy elavult hagyomány, hanem egy nagyon fontos döntés, egy szövetség, amely egy életre szól. Egy új család kezdete, mert fontos a család, a gyermekvállalás, egy férfi és egy nő eggyé válása" - mesélte az ifjú feleség, akit már új néven, Süveges Eszterként láthatnak majd a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.